Ugrás a tartalomra

Luis Suárez a nyáron távozik az Atlético Madridtól

2022.05.15
12:51
Forrás
MTI
Diego Simeone, a csapat vezetőedzője megerősítette, hogy Suárez az idény végén elhagyja az együttest.

Az előző szezonban spanyol bajnok, a mostani évadban a La Liga harmadik helyéért küzdő alakulat argentin szakvezetője elárulta, hogy uruguayi csatára a távozásról még 2021 végén döntött. A 35 éves Suárez, akinek madridi szerződése júniusban jár le, ebben a szezonban 43 alkalommal lépett pályára az Atlético színeiben, és 13 gólt szerzett.

Európában 2006 óta játszik, Hollandiában a Groningenben és az Ajaxban futballozott, 2011 és 2014 között a Liverpool foglalkoztatta, majd hat éven át az FC Barcelonát erősítette. Az Atlético 2020-ban igazolta le. Holland, angol és spanyol gólkirály egyaránt volt.

Az uruguayi válogatottban 2007 óta 132 mérkőzésen lépett pályára, és 68 alkalommal volt eredményes.

Atletico Madrid
Luis Suarez
futball

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.