Ugrás a tartalomra

Luka Modrić elismerte bűnösségét

2018.09.23
08:41
2018.09.23
08:48
Forrás
index.hr
Megállapodott a spanyol ügyészséggel. Nyolc hónapos börtönbüntetést kapott feltételesen, tehát ténylegesen nem kell bevonulnia a fegyházba.

A horvát válogatott labdarúgó és a Real Madrid játékosa elismerte, hogy bűnös adócsalás vádjában. Két vádpont alapján összesen több mint 870 ezer euróval károsította meg a spanyol állami költségvetést. Mivel a spanyol törvények szerint az először elkövetett bűncselekményeknél a két év alatti börtönbüntetéseket feltételesen le lehet tölteni, Modrićnak csak fizetnie kell, mégpedig az elcsalt összeg 40 százalékát, vagyis 380 ezer eurót, valamint a feltételes börtönbüntetésének minden egyes napjára 250 eurót, ami még 60 ezer eurót jelent. A horvát világklasszis egyébként már kifizetett egymillió eurót az ellene folyó eljárás kezdetén.

Luka Modrić
bűnös
adócsalás

Most

15:33, Frissítve: 16:48

Ünnep a Pannon RTV-ben

Ünnepi műsorokkal, filmekkel várja a Pannon Televízió a nézőket a húsvéti ünnepek alatt. Nem csak a tévé, a Pannon Rádió és a Szabadkai Magyar Rádió is színes műsorokkal készült a hallgatóknak.
15:17, Frissítve: 16:07

Stevan Bakić húsvéti köszöntője

Szabadka Város Önkormányzata és a saját nevemben kellemes húsvéti ünnepeket kívánok, e legnagyobb keresztény ünnepet a Gergely-naptár szerint ünneplő minden polgártársamnak - írja köszöntőjében Szabadka polgármestere.

Népszerű