Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP/Paul White

Luka Modrić elismerte bűnösségét

2018-09-23
08:41
2018-09-23
08:48
Forrás
index.hr
Megállapodott a spanyol ügyészséggel. Nyolc hónapos börtönbüntetést kapott feltételesen, tehát ténylegesen nem kell bevonulnia a fegyházba.

A horvát válogatott labdarúgó és a Real Madrid játékosa elismerte, hogy bűnös adócsalás vádjában. Két vádpont alapján összesen több mint 870 ezer euróval károsította meg a spanyol állami költségvetést. Mivel a spanyol törvények szerint az először elkövetett bűncselekményeknél a két év alatti börtönbüntetéseket feltételesen le lehet tölteni, Modrićnak csak fizetnie kell, mégpedig az elcsalt összeg 40 százalékát, vagyis 380 ezer eurót, valamint a feltételes börtönbüntetésének minden egyes napjára 250 eurót, ami még 60 ezer eurót jelent. A horvát világklasszis egyébként már kifizetett egymillió eurót az ellene folyó eljárás kezdetén.

Luka Modrić
bűnös
adócsalás

Most

10:05

Đoković beérte Federert

Novak Đoković világelső szerb teniszező a 310. hetet kezdte meg a férfi teniszezők ATP világranglistájának az élén, ezzel beérte az eddigi rekorder svájci Roger Federert.
09:53, Frissítve: 10:03

Juhtenyésztés: igen vagy nem?

Elégedetlenek a vajdasági juhtenyésztők, de bíznak abban, hogy a lassanként emelkedő árak miatt a jövőben is érdemes lesz birkák és bárányok tenyésztésével foglalkozni.

Népszerű

Orosz bolt nyílt Szabadkán

Az átadót követően azonnal birtokukba vehették a vásárlók az üzletet. Az orosz tulajdonban lévő Svetoforban többnyire tisztálkodási szerek, élelmiszer és konyhai eszközök kaphatók.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.