Ugrás a tartalomra

Luka Modrić a Real Madrid futballistájaként szeretné befejezni játékoskarrierjét

2020.06.16
12:06
Forrás
MTI
A spanyol királyi gárda világbajnoki ezüstérmes horvát játékmestere a La Gazzetta dello Sport olasz lapnak azt nyilatkozta, hogy meggyőződése szerint még két évig tud magas szinten teljesíteni.

"Aztán itt fejezném be a pályafutásomat, de hogy ez így lesz-e, az a klubtól is függ" - mondta a 34 esztendős középpályás. Élő kontraktusa 2021 nyaráig szól a fővárosi együttesnél, amellyel az elmúlt években minden jelentős trófeát begyűjtött: bajnokságot, kupát, spanyol és európai szuperkupát, továbbá négy-négy alkalommal klubvilágbajnokságot és Bajnokok Ligáját nyert. A legsikeresebb éve 2018 volt, amikor is a horvát nemzeti együttessel ezüstérmes lett az oroszországi vb-n, ő maga pedig kiérdemelte a kontinens legjobb labdarúgóját megillető Aranylabdát. A válogatottban eddig 127-szer jutott szóhoz, és 16 gólt szerzett.

Luka Modrić
Real Madrid
futballista
karrier

Most

11:14, Frissítve: 11:21

Gyulán gyűlnek össze a világ tűzoltói májusban

24. Nemzetközi Tűzoltó Csillagtúrára négy napon át, május 09-e és 12-e között várják nem csak a szakmabelieket, hanem mindenkit, aki szeretne részt venni egy nagyszabású, attraktív és látványos programon.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Lovaggá avatták a Pannon RTV újságíróját

A Szent György Lovagrend lovagjává avatták Szabó-Hangya Terézt, a Pannon RTV nyugalmazott újságíróját és Dolinszki Áron evangélikus lelkészt Visegrádon. Az eseményre Székelyföldről, Németországból és Skandináviából is érkeztek résztvevők.