Ugrás a tartalomra

M4 Sport-Az Év sportolója gála 2020 - Szoboszlai és Karakas a győztes, taroltak a labdarúgók

2021.01.11
21:23
2021.01.12
07:33
Forrás
MTI
A férfiaknál a labdarúgó Szoboszlai Dominikot, a nőknél a cselgáncsozó Karakas Hedviget választotta meg a 2020-as év sportolójának a Magyar Sportújságírók Szövetsége (MSÚSZ).

Az év legjobbja hagyományos csapatsportokban a labdarúgó-válogatott lett.

A képen a moholi Könyves Norbert, a magyar labdarúgó válogatott tagja, miután átvette az Év csapata a hagyományos sportágakban díjat az M4 Sport - Az Év sportolója gála televíziós felvételén a Nemzeti Színházban 2021. január 8-án.

Az egyéni sportágak csapatversenyei kategóriában - akárcsak tavaly - a Babos Tímea és a francia Kristina Mladenovic által alkotott női teniszpáros. Az edzők között a labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, az olasz Marco Rossi kapta a legtöbb szavazatot.

A fogyatékos sportolók versengésében a szervátültetett Berente Judit bizonyult a legjobbnak.

Az év E-sportolója Bereznay Dániel lett.

Az MSÚSZ-életműdíját a tornász Keleti Ágnes, a világ legidősebb élő, 100 éves olimpiai bajnokának ítélték oda.

Szoboszlai személyében először nyert futballista év sportolója díjat.

A 63. alkalommal rendezett szavazás győzteseit az M4 Sport-Az Év sportolója gálán, a Nemzeti Színházban hirdették ki, a díjátadóra a koronavírus-járvány miatt nézők nélkül került sor.

Könyves Norbert
Szoboszlai Dominik
labdarúgó
M4Sport

Most

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.

Agancsot gyűjtött, megölte a puma

Fiatal férfivel végzett egy puma Kaliforniában. A szerencsétlenül járt 21 éves férfi öccsével együtt gyűjtött elhullajtott agancsokat egy lakott területtől távol fekvő erdőben, amikor a puma megtámadta őket.