Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Ma este játsszák a Magyar Kupa döntőjét

2020-06-03
11:07
Forrás
Pannon RTV
A Puskás Arénában az idei szezon meglepetéscsapatának számító Mezőkövesd és a fővárosi Budapest Honvéd labdarúgói csapnak össze a trófeáért.

A Mezőkövesd csapatát egyébként két vajdasági játékos, a felsőhegyi Farkas Dániel és a hajdújárási Takács Tamás is erősíti. Az összecsapás este 8 órakor kezdődik. A mérkőzést az M4 Sport élőben közvetíti.

labdarúgás
Magyar Kupa
döntő

Most

16:18, Frissítve: 16:27

Újra vesztegzár alatt van Melbourne

Az intézkedés mintegy ötmillió ausztráliai lakost érint, az emberek csak munkába, iskolába, bevásárolni vagy orvosi vizsgálatra mehetnek, egyébként az otthonukban kell tartózkodniuk.

Népszerű

Megtalálták csantavéri kisfiút

Este fél nyolc körül előkerült a ma délután Csantavéren eltűnt kisfiú. Réti Dénes jól van, a szülei köszönik a segítséget a fiú felkutatásában.

Vučić: holnap döntenek a szigorításokról

Aleksandar Vučić szerb elnök ma délután is sajtótájékoztatót tartott. Elmondta, hogy a járványügyi helyzettel kapcsolatban a konkrét intézkedésekről holnap döntenek.

302 új eset és 5 áldozat Szerbiában

5 személy vesztette életét a koronavírus szövődményeinek következtében Szerbiában az elmúlt 24 órában, és 302 újabb fertőzöttet regisztráltak. Cikkünk folyamatosan frissül.