Ugrás a tartalomra

Ma este visszatér az Európa-liga

2020.08.05
12:48
Forrás
Magyar Szó
Csaknem öt hónapnyi szünet után ma este visszatér az Európa-liga, pénteken pedig már Bajnokok Ligája-csatákat is láthatunk.

A koronavírus-járvány miatt az EL-ben a nyolcaddöntő párharcai közül hatban meg tudták rendezni az első meccseket, de az Inter–Getafe és a Sevilla–Roma rangadóra már nem került sor. Ezeket a párosításokat egyetlen semleges helyszínen játsszák, a többi esetben az első mérkőzéseken idegenben szereplő együttesek fogadják riválisaikat. Az összecsapásokat természetesen nézők nélkül, zárt kapuk mögött tartják meg. A nyolcaddöntős viadalok után a csapatok Németországba teszik át székhelyüket, ugyanis a negyeddöntőket négy németországi helyszínen bonyolítják le, egymeccses párharcokkal. Ma este az Inter a Getafe ellen játszik, a Manchester United pedig a felső-ausztriai LASK csapatát fogadja. A Sahtar Donyeck a Wolfsburggal csap össze, a török Başakşehir pedig a dán Köbenhavn vendégeként lép pályára.

Európa-liga
Inter
Manchester United
labdarúgás

Most

21:51

A múlt íze

Korhecz Gyula szalámigyáros élete és munkássága a Szabadkai Városi Múzeumban

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.