Ugrás a tartalomra
Tanjug/Lars Baron/Pool via AP

Ma este visszatér az Európa-liga

2020-08-05
12:48
Forrás
Magyar Szó
Csaknem öt hónapnyi szünet után ma este visszatér az Európa-liga, pénteken pedig már Bajnokok Ligája-csatákat is láthatunk.

A koronavírus-járvány miatt az EL-ben a nyolcaddöntő párharcai közül hatban meg tudták rendezni az első meccseket, de az Inter–Getafe és a Sevilla–Roma rangadóra már nem került sor. Ezeket a párosításokat egyetlen semleges helyszínen játsszák, a többi esetben az első mérkőzéseken idegenben szereplő együttesek fogadják riválisaikat. Az összecsapásokat természetesen nézők nélkül, zárt kapuk mögött tartják meg. A nyolcaddöntős viadalok után a csapatok Németországba teszik át székhelyüket, ugyanis a negyeddöntőket négy németországi helyszínen bonyolítják le, egymeccses párharcokkal. Ma este az Inter a Getafe ellen játszik, a Manchester United pedig a felső-ausztriai LASK csapatát fogadja. A Sahtar Donyeck a Wolfsburggal csap össze, a török Başakşehir pedig a dán Köbenhavn vendégeként lép pályára.

Európa-liga
Inter
Manchester United
labdarúgás

Most

12:12

Összefogásban az erő

Összefogott a jövő vasárnap tartandó oromhegyesi helyi közösségi választás mintegy 15 jelöltje, hogy önkéntes munkával megszépítsék az egyik helyi játszóteret.

Népszerű