Ugrás a tartalomra
szerb labdarúgó válogatott
Tanjug/AP Photo/Mindaugas Kulbis

Ma folytatódik a labdarúgó Nemzetek Ligája

2018-10-11
13:03
Forrás
Pannon RTV
A szerb fociválogatott Montenegró csapata ellen lép pályára Podgoricában. Mindkét gárda négy pontos a csoportban, azonban a jobb gólkülönbség miatt Montenegró az első, míg Szerbia a második helyen áll

A mérkőzés 20 óra 45 perckor kezdődik. Az Európai Labdarúgó-szövetség által kiírt új sorozatban ma további meccsekre is sor kerül. Lengyelország Portugáliát fogadja, Oroszország válogatottja Svédország csapata ellen lép pályára, Izrael Skóciával csap össze, míg Litvánia Romániával meccsel. A Feröer-szigetek nemzeti csapata Azerbajdzsán válogatottjával méri össze erejét, míg Koszovó Máltát fogadja.

Nemzetek Ligája

Most

20:49, Frissítve: 21:08

Gloria Victis – 1956

200 vajdasági fiatal vesz részt a Rákóczi Szövetség Gloria Victis – 1956 elnevezésű rendezvénysorozatában.
19:38, Frissítve: 21:49

10 éves a Szerb Haladó Párt

10 éves fennállását ünnepelte ma a Szerb Haladó Párt. A kraljevói sportcsarnokban megtartott eseményre az SZHP elnöke, Aleksandar Vučić Tomislav Nikolićtyal, a párt korábbi elnökével érkezett.

Népszerű

Eltűnt egy kislány

Egy kislány eltűnését jelentették a zentai rendőrségnek. Az apa közölte a hatóságokkal, hogy a 2009-ben született Csordás Erika ismeretlen irányba távozott az 1962-ben született A.T.-vel.
utcai látkép

Lebontják az engedély nélkül épült házakat

Lebontják az engedély nélkül épített objektumokat Szerbiában - ez történhet, ha életbe lép a legalizálásáról szóló jogszabály-módosítás, amely tegnap került a köztársasági parlament napirendjére.

Drogfogás Zentán

13 kilogramm marihuánát és egyéb kábítószert koboztak el Zentán a rendőrök.