Ugrás a tartalomra
szerb labdarúgó válogatott
Tanjug/AP Photo/Mindaugas Kulbis

Ma folytatódik a labdarúgó Nemzetek Ligája

2018-10-11
13:03
Forrás
Pannon RTV
A szerb fociválogatott Montenegró csapata ellen lép pályára Podgoricában. Mindkét gárda négy pontos a csoportban, azonban a jobb gólkülönbség miatt Montenegró az első, míg Szerbia a második helyen áll

A mérkőzés 20 óra 45 perckor kezdődik. Az Európai Labdarúgó-szövetség által kiírt új sorozatban ma további meccsekre is sor kerül. Lengyelország Portugáliát fogadja, Oroszország válogatottja Svédország csapata ellen lép pályára, Izrael Skóciával csap össze, míg Litvánia Romániával meccsel. A Feröer-szigetek nemzeti csapata Azerbajdzsán válogatottjával méri össze erejét, míg Koszovó Máltát fogadja.

Nemzetek Ligája

Most

20:16, Frissítve: 20:29

Cserkészvezetőkre van szükség

A Vajdasági Magyar Cserkészszövetség muzslyai közgyűlésén értékelték az elmúlt évet, és felvázolták a jövőre vonatkozó terveket.

Népszerű

Baleset történt Szabadkán

Baleset történt Szabadkán a Majsai-híd lábánál. Egy régebbi típusú Opel, valamint egy Fiat személygépkocsi ütközött össze, személyi sérülés nem történt.

További járatokat törölt a Subotica-trans

Amellett, hogy a szombati menetrend lesz érvényben, további járatkiesésekkel is számolni kell keddtől - áll a Subotica-trans Utasszállító Közvállalat legfrissebb közleményében.