Ugrás a tartalomra
Pixabay

Ma rajtol az U21-es labdarúgó Európa-bajnokság Olaszországban

2019-06-16
12:22
Forrás
Pannon RTV
A két hétig tartó korosztályos kontinenstornára 12 válogatott kvalifikálta magát, köztük Szerbia együttese is, amely a B csoportban kapott helyet Ausztria, Németország és Dánia mellett.

A szerb válogatott hétfőn az osztrákok elleni összecsapással kezdi meg az Európa-bajnokságot. Érdekességnek számít, hogy a torna legértékesebb játékosát a szerb csapat adja. Luka Jović piaci értéke jelenleg 60 millió euróra rúg, a Real Madrid ugyanis ennyit fizetett az Eintracht Frankfurtnak a 21 éves szerb tehetség leigazolásáért.

U21
Olaszország
labdarúgás
Európa bajnokság

Most

11:42, Frissítve: 11:50

Imola - Gyermekopera

Az Imola gyermekopera egy olyan projekt, melyet Szabadka kulturális örökségének ápolására és a Kisbajmokban található szélmalom 150 éves évfordulójának megünneplésére dolgoztak ki.
11:02, Frissítve: 11:19

Kishegyesen kezdte a tájolást a Tanyaszínház

Elkezdődött az echós színház turnéja. A premier előtt idén két helyszínen is látható az Y-elágazás, a Tanyaszínház ősbemutatója. A huszonöt tájolási helyszín közül szerdán az elsőt kipipálták.

Népszerű

Horgosi lány lett az idei Strandszépe

A zsűri értékelése alapján Szabó Noémi tehette fejére az idei Magyar Szó Strandszépe koronáját. Ő képviseli majd Vajdaságot a magyarországi Magyarok Szépe szépségversenyen.

Újabb rekordot döntött a dinár

Újabb rekordot döntött a dinár euróhoz viszonyított árfolyama. A ma jegyzett adatok szerint egy euró 117,7365 dinárt ér - tájékoztat a Szerbiai Nemzeti Bank.