Ugrás a tartalomra
Illusztráció: Pixabay

Ma rajtol az U21-es labdarúgó Európa-bajnokság Olaszországban

2019-06-16
12:22
Forrás
Pannon RTV
A két hétig tartó korosztályos kontinenstornára 12 válogatott kvalifikálta magát, köztük Szerbia együttese is, amely a B csoportban kapott helyet Ausztria, Németország és Dánia mellett.

A szerb válogatott hétfőn az osztrákok elleni összecsapással kezdi meg az Európa-bajnokságot. Érdekességnek számít, hogy a torna legértékesebb játékosát a szerb csapat adja. Luka Jović piaci értéke jelenleg 60 millió euróra rúg, a Real Madrid ugyanis ennyit fizetett az Eintracht Frankfurtnak a 21 éves szerb tehetség leigazolásáért.

U21
Olaszország
labdarúgás
Európa bajnokság

Most

10:03, Frissítve: 10:12

Kiütötte a Bayern a Barcelonát

8 gólt kapott tegnap a Barcelona labdarúgó csapata a Bayern Münhcen elleni BL negyeddöntőben. A katalán klub ezzel fennállása egyik legsúlyosabb vereségét szenvedte el.
07:48, Frissítve: 07:59

Nagyboldogasszony ünnepe van

Ma ünnepli a katolikus egyház a legfontosabb Mária-ünnepet, Nagyboldogasszony napját, vagyis Szűz Mária halálát és mennybevételét.

Népszerű

Karantén vár a Szerbiába utazókra?

Szerbia PCR-teszt kötelezettséget és karantént róhat ki az országba utazó külföldiek számára - erről ír a szerb sajtó. A hírt Branislav Tiodorović, a válságstáb tagja is megerősítette.