Ugrás a tartalomra
Tanjug/MTI/Mónus Márton

Ma Sevilla-Roma Európa-liga döntő

2023.05.31
08:46
2023.05.31
18:14
Forrás
Pannon RTV
A budapesti Puskás Aréna ad otthont a labdarúgó Európa-liga idei döntőjének, ahol a Sevilla és AS Roma mérkőzik meg a bajnoki címért. A spanyol csapat az Európa-liga, míg a Roma a kupadöntők specialistája.

A Sevillánál többször egy csapat sem diadalmaskodott a második számú európai kupasorozatban, az AS Roma csapatát irányító José Mourinho viszont eddigi öt európai kupadöntőjét is megnyerte. A két csapat számára nem csak a trófea megszerzése a tét a Puskás Arénában, ugyanis a győztes helyet kap a Bajnokok Ligája (BL) főtábláján. A Sevilla és AS Roma mérkőzése ma 21 órakor kezdődik.

Európa-liga

Most

14:50, Frissítve: 15:21

Király Ilona asztalitenisz emléktorna Csókán

A versenyre Újvidékről és Magyarországról is érkeztek sportolók. Az esemény célja, hogy a sport szeretete és népszerűsítése mellett, méltó emléket állítsanak egy olyan nagyszerű sportolónak és edzőnek, mint Király Ilona-Piki volt.

Népszerű

Október elsejétől érvényesek a nyugdíjas kártyák

Október elsejétől érvényesek az új nyugdíjas kártyák. Ezzel kapcsolatban ma újabb 16 intézménnyel írt alá szerződést a Köztársasági Nyugdíj- és Rokkantbiztosítási Alap. A kártya felmutatásával a nyugdíjasok kedvezményeket kaphatnak.

Újabb olcsóbb termékek a boltok polcain

Újabb 16 termékkel bővült a Jobb ár, vagyis a Bolja cena akció listája. Mától így már összesen 36 árucikket vásárolhatunk olcsóbban a programban résztvevő boltokban.