Ugrás a tartalomra

Magabiztos győzelemmel kezdett Đoković Londonban

2019.11.10
16:49
2019.11.11
07:15
Forrás
Pannon RTV
Novak Đoković meggyőző játékkal mindössze 64 perc alatt 6:2, 6:1 arányban múlta felül az olasz Matteo Berrettinit a londoni ATP-világbajnokságon.

Đoković következő ellenfele Dominic Thiem lesz. A szerb teniszező akkor térhet vissza az ATP világranglista első helyére, ha a londoni tenisztornán Rafael Nadal nem jut be a döntőbe, Đoković pedig megnyeri a tornát. A csoportküzdelmek november 15-ig tartanak, a jövő szombati elődöntőbe a csoportok első két helyezettjei jutnak be. A londoni torna összdíjazása kilencmillió dollár, a címvédő pedig a német Alexander Zverev.

ATP-világbajnokság
Novak Đoković
Matteo Berrettini
tenisz

Most

13:35

Lesz-e fagykár a gyümölcsösökben?

Idén is, mint jó pár évre visszamenőleg kora tavaszi fagyokkal szembesültek a gyümölcstermelők. Az elmúlt hetekben a fagyzugos helyeken a hajnali órákban a -4, -6 fokot is elérte a hőmérséklet.
13:20, Frissítve: 13:26

Tojásvadászat Királyhalmon

Tojásfadíszítés, kézműves foglalkozás és kincskeresés - ez várt ma a gyerekekre Királyhalmon. A kultúrotthon előtti parkban örömmel gyűjtötték a húsvéti kincseket a legkisebbek.

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.

Agancsot gyűjtött, megölte a puma

Fiatal férfivel végzett egy puma Kaliforniában. A szerencsétlenül járt 21 éves férfi öccsével együtt gyűjtött elhullajtott agancsokat egy lakott területtől távol fekvő erdőben, amikor a puma megtámadta őket.