Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Magabiztos győzelmet aratott a TSC

2021.04.19
07:58
2021.04.19
17:45
Forrás
Pannon RTV
A topolyai csapat 4:1-re nyert Zentán.

Nagyarányú, 4:1-es magabiztos győzelmet aratott a TSC a labdarúgó Szuperliga 32. fordulójában. A topolyaiak Zentán a Voždovac együttesét látták vendégül. A TSC-nél Lukić duplázott, rajta kívül pedig Zec és Stanojev talált be. A vendégeknél csak Milojević volt eredményes. A TSC a 68. perctől emberelőnyben játszott, ugyanis a belgrádi együttesből Jovan Nišić a második sárgáját is begyűjtötte. A győzelemmel a TSC az ötödik helyet foglalja el a tabellán, a Radnik Surdulica és a szabadkai Spartacus üldözi, egy, illetve két ponttal lemaradva.

Mladen Krstajić, vezetőedző, TSC, Topolya: „Egész héten összeszedettek voltunk, és tudtunk az edzőcseréről, valamint Rogan úrról és az ő versenyszelleméről, ami minden meccsen jelen van, és tudtuk, hogy nehéz mérkőzés lesz. Mindent összevetve, fölényben voltunk 90 percig. Mondjuk úgy, hogy az én érkezésem óta most igazán jól ment a passzjáték, amit az elmúlt 3 hónapban gyakoroltunk.”

TSC
szuperliga

Most

14:31, Frissítve: 14:37

Megszépült Felsőhegy játszótere

A Felsőhegyi Önkéntes Központ aktivistái felújították a falu játszóterét és annak környékét, így megszépítve és biztonságosabbá téve azt a legkisebbeknek.

Népszerű

Megszületett Dér Heni gyermeke

Megszületett Dér Heni és Bakos Gergely első gyereke. A szülés ma reggel indult be, mostanra pedig a kisfiuk, Bendegúz is megérkezett.

Zivatarokkal ér véget a májusi nyár

Záporok, zivatarok váltják a nyári meleget. A lehűlés már a hét közepén megérkezik térségünkbe, helyenként erős lesz a szél és viharok is kialakulhatnak.