Ugrás a tartalomra

Magyar-angol - Két évre kizárták a beazonosított rendbontó szurkolókat

2021.10.15
13:22
2021.10.15
13:28
Forrás
MTI
A Magyar Labdarúgó Szövetség két évre eltiltotta a sportrendezvények látogatásától azokat a rendbontó szurkolókat, akiket a biztonsági szolgálatnak a helyszínen sikerült azonosítania a Magyarország-Anglia világbajnoki selejtezőmérkőzés után.

Mint ismeretes, a budapesti Puskás Arénában szeptember 2-án rendezett meccsen, amelyet az angolok nyertek 4-0-ra, a magyar drukkerek egy csoportja műanyag poharakat és egyéb tárgyakat dobáltak a pályára, illetve rasszista rigmusokat énekeltek. A FIFA vizsgálatot indított az ügyben, majd közölte, hogy a magyaroknak a következő vb-selejtezős találkozójukat zárt kapuk mögött kell lejátszaniuk, további egy meccsre vonatkozó zárt kapus büntetésüket pedig két évre felfüggesztve szabta ki a szervezet. A magyar szövetségre ezen kívül mintegy 65 millió forint értékű bírságot szabott ki a FIFA.

szurkoló
Magyarország
Anglia
rendbontás
eltiltás
FIFA
futball
labdarúgás

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Lovaggá avatták a Pannon RTV újságíróját

A Szent György Lovagrend lovagjává avatták Szabó-Hangya Terézt, a Pannon RTV nyugalmazott újságíróját és Dolinszki Áron evangélikus lelkészt Visegrádon. Az eseményre Székelyföldről, Németországból és Skandináviából is érkeztek résztvevők.