Ugrás a tartalomra
Kajak-kenu szimbólum

Magyar érmek a kajak-kenu olimpiai tesztversenyen

2019-09-15
12:10
Forrás
MTI
A vasárnapi zárónapon két arany- és egy bronzérmet szerzett a magyar válogatott a Tokióban rendezett kajak-kenu olimpiai tesztversenyen.

Férfi K-1 200 méteren Tótka Sándor nyert, Birkás Balázs pedig harmadik lett. A női kenupáros, Balla Virág és Devecseriné Takács Kincső is elsőként ért célba 500 méteren. Medveczky Erika éppen csak lemaradt a dobogóról női kajak egyes 500 méteren, negyedikként zárt, míg Kiss Balázs ötödik lett C-1 1000 méteren.

Tokio
olimpia
kajak-kenu
aranyérem
bronzérem

Most

21:20, Frissítve: 21:39

Sólymos László a Most-Híd új elnöke

Sólymos Lászlót, a Most-Híd korábbi alelnökét választották pártelnöknek a szlovák-magyar vegyespárt mai füleki kongresszusán - jelentette be a párt Facebook profilján.
20:56, Frissítve: 22:05

Irány a világűr!

Közép-európai idő szerint 21 óra 22 perckor lövik ki az Elon Musk által alapított SpaceX űrhajóját a NASA Kennedy Űrközpontból, a floridai Canaveral-ból.
19:37, Frissítve: 20:28

Teljes a káosz Minneapolisban

A hét elején történt rendőri brutalitás miatt utcai zavargások törtek ki. Minnesota állam kormányzója, Tim Waltz a Nemzeti gárda legmagasabb szintű mobilizációját rendelte el.

Népszerű

Újra szabadon átléphető a szerb-magyar határ

Ma délelőttől karanténkötelezettség nélkül lehetséges a személyforgalom a szerb-magyar határon a szerb és a magyar állampolgárok számára - jelentették be Röszkén sajtótájékoztatón.