Ugrás a tartalomra
pixabay/kelvinstuttard

Magyar-orosz és szerb-török meccs a Nemzetek Ligájában

2020-10-14
18:10
Forrás
Pannon RTV
A magyarok csoportelsők is lehetnek, a szerbek a bennmaradásért küzdenek.

Ma sem unatkoznak majd a labdarúgás szerelmesei. A Nemzetek Ligájában ugyanis számos mérkőzést rendeznek. A magyar, illetve a szerb válogatott is pályára lép az est folyamán.

Marco Rossi legénysége idegenben mérkőzik meg az oroszokkal. A szerb csapat pedig Törökországban vendégszerepel.
Amennyiben a magyarok nyerni tudnak, akkor átveszik a vezetést a csoportban, a szerbek ezzel ellentétben pedig csak a bennmaradásért küzdenek.

Mindkét összecsapás 20:45-kor kezdődik.

Nemzetek Ligája
Magyarország
Oroszország
Szerbia
Törökország
foci
labdarúgás

Most

16:49

Biztonság és felelősség 2020

Ma tartja ötödik szakkonferenciáját a Tijana Jurić Alapítvány Biztonság és felelősség 2020 címmel. A témák között szerepel az is, hogy hogyan védhetjük meg a gyermekeinket az internetes világban.
16:29

Tatai vadlúd sokadalom

Rekordszámú vadludat figyeltek meg hétfőn a tatai Öreg-tavon, Magyarországon. Az 1980-as évek közepétől nem számoltak a madár- és természetvédelmi szakemberek annyi vadludat a tavon, mint december első napján.

Népszerű

Az új év új nyugdíjkorhatárt hoz

Két hónappal hosszabb ideig kell dolgozniuk a nőknek Szerbiában 2021. január elsejétől, hogy öregségi nyugdíjba vonulhassanak. Be kell tölteniük a 60 év, két hónapot.

Új szigorításokat vezetnek be Szerbiában

Hétköznaponként 17 órakor be kell zárniuk, hétvégente pedig ki sem nyithatnak a vendéglátóipari egységek és a szolgáltatói tevékenységeket végző vállalkozások - többek között ez tartozik az új szigorítások közé - írja a szerbiai sajtó.