Ugrás a tartalomra
Facebook/Attila Szalai - MSÚSZ/Cseh Péter

A Magyar Sportújságírók Szövetsége nivódíját kapta meg Szalai Attila

2020.09.17
12:01
Forrás
Hét Nap
Szalai Attila a Nemzeti Sportban megjelent karikatúráiért vehette át az elismerést virtuálisan.

Szalai Attila vajdasági rajzművész, karikaturista kapta a Magyar Sportújságírók Szövetsége nívódíját. A Hét Nap munkatársa a Grosics Gyulát, Varga Zoltánt és Franz Beckenbauert ábrázoló, a Nemzeti Sportban megjelent karikatúrájáért vehette át az elismerést az MSÚSZ-től, a járványhelyzet miatt egyelőre online formában.

Magyar Sportújságírók Szövetsége
nívódíj
Szalai Attila
karikaturista
elismerés
virtuális

Most

14:03

Örömzenélés a Szabadkai Zeneiskolában

Véget ért az idei ZenÉSZ Zenei Tehetséggondozó Program. Az eseménysorozat keretében számos műhelymunkán vehettek részt diákok és tanárok egyaránt. A program zárásaként közös örömzenélést tartottak a Szabadkai Zeneiskolában.
13:49, Frissítve: 14:00

Folytatódnak a harcok a Közel-Keleten

Hajnalban is folytatódtak a harci cselekmények Izrael és a palesztin Hamász között. A Gázai övezetből rakétákkal támadtak, míg Izrael légicsapásokat mért a Hamász állásaira.

Népszerű

Megszületett Dér Heni gyermeke

Megszületett Dér Heni és Bakos Gergely első gyereke. A szülés ma reggel indult be, mostanra pedig a kisfiuk, Bendegúz is megérkezett.

Megtartották az év első vásárát Topolyán

A december 9-én bevezetett rendkívüli állapot óta a bácskai településen eddig nem tartották meg a közkedvelt vásárt. Miután feloldották a rendkívüli állapotot, a hagyományosan minden hónap második vasárnapján megtartott vásár most újra benépesült.