Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Szarapka Szabolcs

Már az új edzővel készül a TSC a Partizan elleni mérkőzésre

2021.10.20
13:23
2021.10.20
15:36
Forrás
Pannon RTV
Az eddig sportigazgatóként dolgozó Mirko Jovanović ezentúl vezetőedzőként is bizonyíthat Topolyán. A szakember Mladen Krsatjić helyét vette át, aki kedden a klubbal való közös megegyezés után távozott a TSC kispadjáról.
Pannon RTV/Szarapka Szabolcs

Jó hangulatban zajlott a TSC szerda délelőtti edzése. A vezetőedzői posztra frissen kinevezett Mirko Jovanović öt éve dolgozik Topolyán, így jól ismeri a játékosokat, illetve a klub céljait is.

„A céljaink mindig ismertek, a TSC olyan klubbá nőtte ki magát, amelynek mindig az lesz a célja, hogy minden évben harcoljon az európai porondra való kijutásért. Ahhoz, hogy ezt most is megvalósítsuk, muszáj jó eredményeket elérnünk, nyerni kell és természetesen a jó eredmények mellett szeretnénk egy felismerhető játékstílust, amely támadó jellegű lesz, figyelemfelkeltő a közönség számára és ahol a fiatal játékosok is lehetőséget kapnak.”

Pannon RTV/Szarapka Szabolcs

A TSC edzője a soron következő bajnoki mérkőzésről is beszélt. A topolyaiak a belgrádi Partizannal mérkőznek meg hazai pályán.

Jovanović Mirko: „Úgy gondolom, hogy nem kell külön beszélni a minőségükről. Ez egy kiváló csapat, amely biztosan megmutatja, miért van ott, ahol. Másfelől biztosak vagyunk abban, hogy olyan csapatunk van, amely képes lesz szembeszállni velük és nem vagyok szerény ha azt mondom, hogy legyőzhetjük őket, engem edzőként csak ez érdekel.”

Pannon RTV/Szarapka Szabolcs

A TSC és a Partizan összecsapása vasárnap délután fél 2-kor kezdődik a TSC Arénában.

TSC
Topolya

Most

Népszerű