Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Martin Meissner

Már nem Luis Enrique a spanyol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya

2022.12.08
13:37
2022.12.08
13:42
Forrás
Pannon RTV
A Marokkó ellen elveszített vb-nyolcaddöntő után a spanyol labdarúgó-szövetség menesztette a trénert.

Sajtóinformációk szerint Luis Enrique utódja máris megvan, Luis de la Fuente válthatja a kispadon, aki jelenleg az U21-es korosztályos válogatott szövetségi kapitánya.

Ma még egyébként szünnap van a vb-n. Pénteken viszont két meccs is lesz, 16 órakor Horvátország Brazíliával mérkőzik, 20 órától pedig Hollandia Argentínával csap össze az elődöntőbe jutásért.

Luis Enrique
Spanyolország
labdarúgó-válogatott
szövetségi kapitány
foci-vb
Katar 2022

Most

09:54, Frissítve: 10:29

Busóbemutató a VM4K-ban

A busómaszkfaragás fortélyaival és a busójárás történetével ismerkedhettek meg csütörtök este mindazok, akik ellátogattak a szabadkai VM4K Klubhelyiségébe.
07:22, Frissítve: 08:00

Lehűlést hoz a borulás

Ma túlnyomóan felhős idő várható. Először Szerbia északi részén, tehát Vajdaságban lesz egyre borultabb az ég, a felhősödés azután az ország többi részére is kiterjed.

Népszerű

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Egy fiatal nő harca, hogy újra járni tudjon

Páger Anita 26 éves muzslyai lány egy baleset következtében öt éve mozgássérült. Bekerült a Budi human jótékonysági alapítvány programjába és thaiföldi műtétjére indult gyűjtési akció. Májusig nem egész 16 millió dinárt kellene összegyűjteni.