Ugrás a tartalomra

Marco Giampaolo lett az AC Milan vezetőedzője

2019.06.19
20:34
Forrás
MTI
A labdarúgóklub honlapjának szerdai beszámolója szerint az 51 éves szakvezető szerződése két idényre szól, de később 2022 nyaráig meghosszabbítható.

Giampaolo már 270 mérkőzésen tevékenykedett vezetőedzőként a Serie A-ban: korábban volt a Cagliari, a Siena, a Catania, a Cesena, a Brescia, az Empoli és a Sampdoria trénere is.

Elődje, a 2017 novemberében kinevezett Gennaro Gattuso május végén jelentette be, hogy további két évig érvényes szerződése ellenére távozik a kispadról.

Ivan Gazidis, az AC Milan vezérigazgatója múlt pénteken jelentette be, hogy Zvonimir Boban szakmai igazgatójaként, Paolo Maldini pedig technikai igazgatóként dolgozik idén nyártól a klubnál.

A csapat az ötödik helyen fejezte be az élvonal előző idényét, így a következő szezonban az Európa-ligában lesz érdekelt.

AC Milan
Marco Giampaolo
vezetőedző

Most

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.

Agancsot gyűjtött, megölte a puma

Fiatal férfivel végzett egy puma Kaliforniában. A szerencsétlenül járt 21 éves férfi öccsével együtt gyűjtött elhullajtott agancsokat egy lakott területtől távol fekvő erdőben, amikor a puma megtámadta őket.