Ugrás a tartalomra

Második helyen a TSC

2023.03.18
20:02
2023.03.18
20:13
Forrás
Pannon RTV
A második a tabellán a TSC a Crvena zvezda és a Partizán között. A topolyaiak hazai pályán arattak győzelmet a sereghajtók csoportjában lévő lučani Mladost ellen.

A TSC már az első félidőben beváltotta a hozzá fűzött reményeket, Cvetković a 15., Jovanović a 36. percben már szinte döntésre vitte a mérkőzést. 2:0-val mentek pihenőre a csapatok. A fordulást követően a vendégek büntetőből szépítettek a 88. percben Tomić révén, de ez már nem sokat számított, a kék-fehérek 2:1-re nyertek a TSC Arénában. Ezzel a győzelemmel egészen a második helyig ugrottak a tabellán, jelenleg 55 pontjuk van, megelőzve az 54 pontos Partizant, a Crvena zvezda pedig utolérhetetlennek tűnik 72 ponttal. A kiesés elől menekülő lučani Mladost maradt a 14. 21 ponttal.

Mladost
Lučani
labdarúgó

Most

19:19

A húsvét lényegéről gyerekeknek, játékosan

Húsvéti játékos foglalkozás tartottak a szabadkai Zorka Helyi Közösségben. A 2 és 10 év közötti zorkai gyerekek számára meglepetéssel is kedveskedtek. A húsvéti programot évről évre a VMSZ zorkai helyi szervezete hívja életre.

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.