Ugrás a tartalomra

Másodszor került Újvidékre a Szerbiai Kupa-serleg

2020.06.26
14:15
2020.06.26
17:05
Forrás
Pannon RTV
Tűzijátékkal, fáklyákkal és szurkolódalokkal várták haza a drukkerek a kupagyőztes Vojvodina labdarúgócsapatát tegnap este Újvidéken, a Karađorđe Stadionban.

A vajdasági együttes a Nišben megrendezett fináléban 2:2-re mérkőzött a belgrádi Partizannal, így a győztes kilétét tizenegyespárbaj döntötte el, amit végül a Vojvodina nyert meg.

Így a Partizan négy éve tartó hegemóniája megszakadt és a bajokság után, a kupában is a második helyen zárt. Az újvidéki klub egyébként fennállása alatt másodszor tudta elhódítani a szerb labdarúgó kupa serlegét.

szerbiai
kupa
labdarúgás
Újvidék
Niš
Vojvodina
Partizan
Belgrád

Most

09:33, Frissítve: 09:38

Orbán Viktor: békepárti többség kell Európában!

Az európai parlamenti választáson a békepártiság és a háborúpártiság áll szemben egymással, és Európában békepárti többség kell - hangoztatta Orbán Viktor magyar miniszterelnök a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában, pénteken.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.