Ugrás a tartalomra
pixabay/marijana1

Mától vásárolhatók jegyek az Adria Tour tenisztornára

2020-06-03
11:02
2020-06-03
11:10
Forrás
B92
Jutányos áron nézhetjük a teniszvilág ismert sportolóinak játékát az Adria Tour elnevezésű, több helyszínes teniszversenyen, amelynek Belgrádban is lesznek mérkőzései.

Láthatjuk majd élőben a világelső szerb Novak Đokovićot, aki a jótékonysági torna igazgatója, továbbá az osztrák Dominic Thiemet, a német Alexander Zverevet, a bolgár Grigor Dimitrovot, valamint Viktor Troickit, Dušan Lajovićot és Filip Krajinovićot is. A jegyek ma 12 órától vásárolhatók meg a június 12-e és 14-e közötti belgrádi meccsekre. A szombati és vasárnapi napra vonatkozóan 600 dinár a belépő ára napközben, és ennyibe kerül az egész pénteki program megtekintése is. A hétvégi esti mérkőzéseket 800 dinárért lehet megnézni élőben. A jegyeladás a www.tickets.rs oldalon zajlik. 

Adria Tour
Novak Đoković
Dominic Thiem
Alexander Zverev
tenisztorna
tenisz
jegyeladás
jegy

Most

Népszerű

Megtalálták csantavéri kisfiút

Este fél nyolc körül előkerült a ma délután Csantavéren eltűnt kisfiú. Réti Dénes jól van, a szülei köszönik a segítséget a fiú felkutatásában.

Vučić: holnap döntenek a szigorításokról

Aleksandar Vučić szerb elnök ma délután is sajtótájékoztatót tartott. Elmondta, hogy a járványügyi helyzettel kapcsolatban a konkrét intézkedésekről holnap döntenek.

302 új eset és 5 áldozat Szerbiában

5 személy vesztette életét a koronavírus szövődményeinek következtében Szerbiában az elmúlt 24 órában, és 302 újabb fertőzöttet regisztráltak. Cikkünk folyamatosan frissül.