Ugrás a tartalomra

Mayweather TKO-val nyerte az évezred meccsét

2017.08.27
10:45
2024.03.19
08:51
Forrás
index.hu. origo.hu, fotó: Tanjug, AP Photo/Eric Jamison, Isaac Brekken
Az évezred profi bokszmérkőzésének kikiáltott összecsapás tíz menetig tartott.

Hosszú és intenzív felvezető kampány után magyar idő szerint vasárnap hajnalban csapott össze Las Vegasban az amerikai bokszlegenda Floyd Mayweather és az Ultimate Fighting Championship MMA-szervezet könnyűsúlyú bajnoka, az ír Conor McGregor. Az évezred profi bokszmérkőzésének kikiáltott összecsapás tíz menetig tartott, ennyit bírt az ír. McGregor jól kezdett, de a végére elfáradt és ezt Mayweather kíméletlenül kihasználta. Az amerikai TKO-val nyert és 50-0-s mérleggel végleg visszavonul.

Előzetesen Mayweather mellett szólt brutális, 49-0-s mérlege, de McGregor erőssége éppen a szívóssága, vagyis az, hogy a UFC ketrecharosaként megtanult veszíteni és felállni is.

A Ring Magazine 23 szakértőt kérdezett meg és mind a 23-an azt mondták, hogy Mayweather nyer, sőt, 18 szerint KO-val.

Mayweather győzelmével gyakorlatilag mindenki jól járt; a bajnok 50-0-s mérleggel vonul vissza, a boksz nívója nem sérült, McGregor pedig az előítéleteken felülkerekedve kibírt tíz menetet.

Kevés olyan hivatásos bokszoló van, aki kihúzott ugyanennyit Mayweather ellen.

Conor McGregor
Floyd Mayweather
boksz

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Lovaggá avatták a Pannon RTV újságíróját

A Szent György Lovagrend lovagjává avatták Szabó-Hangya Terézt, a Pannon RTV nyugalmazott újságíróját és Dolinszki Áron evangélikus lelkészt Visegrádon. Az eseményre Székelyföldről, Németországból és Skandináviából is érkeztek résztvevők.