Ugrás a tartalomra
Tanjug/Marco Alpozzi/LaPresse via AP

Meccseket halasztanak el az Olasz Kupában

2020.03.04
16:22
Forrás
Index.hu
A koronavírus miatt elhalasztják a Juventus-AC Milan és a Napoli-Inter Olasz Kupa meccset is.

Egyelőre nincs hír arról, hogy mikor pótolják az összecsapásokat. A halasztásról a nápolyi önkormányzat döntött. Megoldásként felmerült, hogy zárt kapuk mögött játsszák le az elődöntőt. Az elődöntő első meccsén a Napoli nyert 1-0-ára. Olaszországban a legutóbbi két bajnoki fordulóban is halasztottak több mérkőzést, csütörtökön az Internazionale nézők nélkül fogadta az Európa Ligában a bolgár Ludogorecet. A spanyol hatóságok már jelezték, hogy a Valencia–Atalanta BL-visszavágót, illetve a Getafe–Internazionale Európa Liga-visszavágót zárt kapuk mögött kell megrendezni az olasz szurkolók jelentette kockázat miatt.

olasz kupa
koronavírus
Juventus
AC Milan
Napoli
Internazionale
Valencia
Atalanta
Bajnokok Ligája
Európa Liga

Most

14:52, Frissítve: 14:57

A fiatalok is szeretnek lovakkal foglalkozni

Fiákerek, fogathajtók és lovasok sokasága vette birtokba vasárnap a zentai Táltos Lovas és Fiákeres Klub tanyáját. 15. alkalommal szervezték meg itt a lovastalálkozót. Különféle ügyességi feladatokban is összemérték tudásukat a lovassportok kedvelői.
11:41, Frissítve: 12:03

Javult Salman Rushdie állapota

Salman Rushdie-t levették a lélegeztetőgépről, már beszélni is tud, állapota javult. Az írót egy New York-i rendezvényen késelték meg pénteken.

Népszerű