Ugrás a tartalomra
Szélesi Zoltán

Megbízott edzőként Szélesi Zoltán irányíthatja a magyar labdarúgó-válogatottat

2017-10-18
14:11
Forrás
Nemzeti Sport
Nem valószínű, hogy világhírű edzőklasszist kap a magyar válogatott.

A Nemzeti Sport információi szerint megbízott edzőként Szélesi Zoltán irányíthatja a magyar labdarúgó-válogatottat a novemberi felkészülési mérkőzéseken Luxemburg és Costa Rica ellen. A válogatott szakmai stábjában a kedden távozó Bernd Storckkal együtt dolgozó, az U17-es válogatottat irányító szakember jól ismeri a jelenlegi keret tagjait, s miután a Csányi Sándor vezette elnökség nem akarja elkapkodni a hosszú távú döntést, ez a megoldás a legkézenfekvőbb. Világhírű edzőklasszist nem szeretne a vezetőség, a legnagyobb esély arra van, hogy a fiatal magyar edzőgeneráció egyik vagy több tagja kap lehetőséget. Dárdai Pál minden bizonnyal a Herthánál marad, legfeljebb a háttérbe húzódva segít. Szélesi mellett Szabics Imre, Fehér Csaba és Lőw Zsolt esélyes, de előfordulhat, hogy közülük ketten edzőpárosként ülnek le a válogatott kispadjára. 

magyar labdarúgó-válogatott
Szélesi Zoltán

Most

22:43

Enyhítések kezdődnek Angliában

A brit kormány tájékoztatása szerint fokozatosan újranyithatnak Angliában a koronavírus-járvány miatt március óta zárva tartó szabadtéri színpadok, edzőtermek, uszodák és szépségszalonok.
20:44, Frissítve: 20:53

Békés tüntetés volt Szabadkán

Egy közösségi oldalon megjelent felhívásra nagyjából száz szabadkai polgár csatlakozott a belgrádi tüntetésekhez csütörtökön este az észak-bácskai városban.

Népszerű

Megtalálták csantavéri kisfiút

Este fél nyolc körül előkerült a ma délután Csantavéren eltűnt kisfiú. Réti Dénes jól van, a szülei köszönik a segítséget a fiú felkutatásában.

Vučić: holnap döntenek a szigorításokról

Aleksandar Vučić szerb elnök ma délután is sajtótájékoztatót tartott. Elmondta, hogy a járványügyi helyzettel kapcsolatban a konkrét intézkedésekről holnap döntenek.

302 új eset és 5 áldozat Szerbiában

5 személy vesztette életét a koronavírus szövődményeinek következtében Szerbiában az elmúlt 24 órában, és 302 újabb fertőzöttet regisztráltak. Cikkünk folyamatosan frissül.