Ugrás a tartalomra
Szélesi Zoltán

Megbízott edzőként Szélesi Zoltán irányíthatja a magyar labdarúgó-válogatottat

2017-10-18
14:11
Forrás
Nemzeti Sport
Nem valószínű, hogy világhírű edzőklasszist kap a magyar válogatott.

A Nemzeti Sport információi szerint megbízott edzőként Szélesi Zoltán irányíthatja a magyar labdarúgó-válogatottat a novemberi felkészülési mérkőzéseken Luxemburg és Costa Rica ellen. A válogatott szakmai stábjában a kedden távozó Bernd Storckkal együtt dolgozó, az U17-es válogatottat irányító szakember jól ismeri a jelenlegi keret tagjait, s miután a Csányi Sándor vezette elnökség nem akarja elkapkodni a hosszú távú döntést, ez a megoldás a legkézenfekvőbb. Világhírű edzőklasszist nem szeretne a vezetőség, a legnagyobb esély arra van, hogy a fiatal magyar edzőgeneráció egyik vagy több tagja kap lehetőséget. Dárdai Pál minden bizonnyal a Herthánál marad, legfeljebb a háttérbe húzódva segít. Szélesi mellett Szabics Imre, Fehér Csaba és Lőw Zsolt esélyes, de előfordulhat, hogy közülük ketten edzőpárosként ülnek le a válogatott kispadjára. 

magyar labdarúgó-válogatott
Szélesi Zoltán

Most

08:30

Fucsovics a legjobb 32-ben

Fucsovics Márton a 32 közé jutott a melbourne-i ausztrál nyílt teniszbajnokságon, miután szerdán a második fordulóban jobbnak bizonyult az olasz Jannik Sinnernél.
08:14

Ma van a magyar kultúra napja

Színházi előadásokkal, díjátadókkal, koncertekkel, kiállításokkal, könyvbemutatókkal, irodalmi és zenei estekkel is ünneplik ma országszerte és a határokon túl is a magyar kultúra napját.

Népszerű

Leégett egy szabadkai autószerelő műhely

Tűz ütött ki ma délelőtt egy autószerelő műhelyben Szabadkán. A Koszovó utcában lévő autószervizben jelentős anyagi kár keletkezett, sérültről azonban nem szólnak a hírek.

Fájjon-e a feje annak, akinek régi autója van?

A légszennyezés a mindennapok legégetőbb problémája lett. A címlapok, az újságok vezető cikkei mind erről szólnak a szerb sajtóban is. Nap mint nap újabbnál újabb intézkedéseket fogalmaznak meg.