Ugrás a tartalomra

Megbízott edzőként Szélesi Zoltán irányíthatja a magyar labdarúgó-válogatottat

2017.10.18
14:11
2024.03.19
08:51
Forrás
Nemzeti Sport
Nem valószínű, hogy világhírű edzőklasszist kap a magyar válogatott.

A Nemzeti Sport információi szerint megbízott edzőként Szélesi Zoltán irányíthatja a magyar labdarúgó-válogatottat a novemberi felkészülési mérkőzéseken Luxemburg és Costa Rica ellen. A válogatott szakmai stábjában a kedden távozó Bernd Storckkal együtt dolgozó, az U17-es válogatottat irányító szakember jól ismeri a jelenlegi keret tagjait, s miután a Csányi Sándor vezette elnökség nem akarja elkapkodni a hosszú távú döntést, ez a megoldás a legkézenfekvőbb. Világhírű edzőklasszist nem szeretne a vezetőség, a legnagyobb esély arra van, hogy a fiatal magyar edzőgeneráció egyik vagy több tagja kap lehetőséget. Dárdai Pál minden bizonnyal a Herthánál marad, legfeljebb a háttérbe húzódva segít. Szélesi mellett Szabics Imre, Fehér Csaba és Lőw Zsolt esélyes, de előfordulhat, hogy közülük ketten edzőpárosként ülnek le a válogatott kispadjára. 

magyar labdarúgó-válogatott
Szélesi Zoltán

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Lovaggá avatták a Pannon RTV újságíróját

A Szent György Lovagrend lovagjává avatták Szabó-Hangya Terézt, a Pannon RTV nyugalmazott újságíróját és Dolinszki Áron evangélikus lelkészt Visegrádon. Az eseményre Székelyföldről, Németországból és Skandináviából is érkeztek résztvevők.