Ugrás a tartalomra
Pixabay/KelvinStuttard

Megbüntették a Szerb Labdarúgó Szövetséget

2019-10-21
19:48
Forrás
Szerbiai RTV
Az Európai Labdarúgó Szövetség megbüntette a Szerb Labdarúgó Szövetséget a Portugália elleni mérkőzés megszervezésekor ejtett mulasztások miatt.

A szerb válogatottnak két mérkőzést kell játszani nézők nélkül, a második összecsapásra vonatkozó döntés még csak feltételes. Információk szerint a büntetést egyebek között azért kapta a szövetség, mert szurkolók rohantak be a pályára, továbbá a szurkolók rasszista rigmusokat is skandáltak. A Luxemburg elleni mérkőzésen, nézőként csak gyerekek vehetnek részt. Szerbia november 14-én játszik Luxemburggal, három nappal később pedig Ukrajnával mérkőzik meg a 2020 Európa-bajnokság selejtezőjében. 

Szerb Labdarúgó Szövetség
Európai Labdarúgó Szövetség
büntetés

Most

19:18, Frissítve: 19:25

Jótékonysági Lutheránus bál Ludason

Csaknem 200 fő részvételével tartották meg Ludason a 3. Lutheránus bált. Az eseményen a verbászi evangélikus templom renoválási munkálatainak folytatására gyűjtöttek pénzt.

Népszerű

Keresi a rendőrség

Nagy erőkkel keres egy férfit a szerbiai rendőrség, akit nemi erőszak kísérletének elkövetésével gyanúsítanak. A bűncselekményt Belgrádban, a szerb főváros Vračar nevű részében követte el.