Ugrás a tartalomra

Megdőlt a Budapest Maraton nevezési rekordja

2017.10.12
13:55
2017.10.12
14:09
Forrás
MTI
Rekordszámú, 30 400 előnevezés érkezett a szombaton és vasárnap sorra kerülő 32. SPAR Budapest Maraton Fesztivál - V4 futóhétvégére.

A helyszínen is lehet majd jelentkezni a viadalra, amelyre 81 országból több mint ötezer külföldi futó jelezte részvételi szándékát. A legtöbb nevezés Nagy-Britanniából érkezett, majd Franciaország, Olaszország, Németország, Szlovákia és Lengyelország következik. Szombaton a rövidebb távok versenyeit szervezik, lesz V4 váltó, családi futás és öt kilométeres minimaraton. A fő verseny, a maraton vasárnap 9:30-kor rajtol a Hősök teréről.

Budapest Maraton
nevezési rekord
futás
maraton

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.