Ugrás a tartalomra
Budapest Maraton

Megdőlt a Budapest Maraton nevezési rekordja

2017-10-12
13:55
2017-10-12
14:09
Forrás
MTI
Rekordszámú, 30 400 előnevezés érkezett a szombaton és vasárnap sorra kerülő 32. SPAR Budapest Maraton Fesztivál - V4 futóhétvégére.

A helyszínen is lehet majd jelentkezni a viadalra, amelyre 81 országból több mint ötezer külföldi futó jelezte részvételi szándékát. A legtöbb nevezés Nagy-Britanniából érkezett, majd Franciaország, Olaszország, Németország, Szlovákia és Lengyelország következik. Szombaton a rövidebb távok versenyeit szervezik, lesz V4 váltó, családi futás és öt kilométeres minimaraton. A fő verseny, a maraton vasárnap 9:30-kor rajtol a Hősök teréről.

Budapest Maraton
nevezési rekord
futás
maraton

Most

16:40

Enyhül az idő Vajdaságban

A viharos hétvége után ezen a héten már kissé enyhébb időjárásra számíthatunk Szerbiában, főként pedig Vajdaságban. Holnaptól már melegebb időnk lesz a meteorológusok szerint.
14:52

Jókor találkozik a szerb és magyar válogatott

Märcz Tamás szerint a jövő szempontjából jókor találkozik a magyar férfi vízilabda-válogatott a címvédő és olimpiai bajnok szerbekkel a Barcelonában zajló Európa-bajnokság keddi negyeddöntőjében.

Népszerű

Xherdan Shaqiri

A FIFA eljárást indított Shaqiri és Xhaka ellen

A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség eljárást indított a két albán származású svájci játékos ellen, mert kezükkel kétfejű sast formázva ünnepelték a gólokat a Szerbia ellen játszott meccsen.
Lázár Bence

Meghalt Lázár Bence

Ma este fél 8-tól, a budapesti Szusza Ferenc Stadion előtt gyertyagyújtással emlékeznek az elhunytra.