Ugrás a tartalomra
TANJUG/MILOS MILIVOJEVIC/bs

Megérkeztek az olimpiai érmet szerző szerbiai sportolók Belgrádba

2021.07.29
17:26
Forrás
Szerbiai RTV
A tokiói olimpián aranyérmet bezsebelő taekwondós Milica Mandić és a bronzérmes Tijana Bogdanović, valamint Damir Mikec olimpiai ezüstérmes sportlövő kora reggel érkezett meg a szerb fővárosba.
TANJUG/MILOS MILIVOJEVIC/bs

A sportolókat Vanja Udovičić, sportminiszter fogadta.

Milica Mandić bejelentette, befejezi pályafutását, míg Tijana Bogdanović és Damir Mikec edzőikkel együtt készen állnak az új olimpiai ciklusra, amely a 2024-es párizsi játékokkal zárul.

Tokió 2020
olimpia
Damir Mikec
Tijana Bogdanović
Milica Mandić
Belgrád

Most

16:40, Frissítve: 16:46

Újvidéken is tüntetnek a gazdák

Folytatják a tárgyalást a kormánnyal - ezt mondták a gazdák képviselői Újvidéken, miután nem fogadták el az újabb javaslatokat az aszálykárok enyhítésére. Az útzárlatok folytatásáról pedig órára órára döntenek.
16:17, Frissítve: 16:37

Halálos baleset Bácsfeketehegynél

Halálos baleset történt délután az autópályán. Egy személyautó és egy kombi ütközött össze az Újvidék és Szabadka közötti autópálya-szakasz bácsfeketehegyi lejáratánál pénteken.
15:44, Frissítve: 15:50

Szent István-nap Palicson és Szabadkán

Szombaton lesz Vajdaságban a Szent István-napi központi ünnepség. Palicson már 15 órától kirakodóvásárral várják a látogatókat, 18 órakor zenés vendégváró, 19 órakor pedig ökumenikus kenyérszentelő lesz a Vigadónál.
15:05

Óriási beruházás érkezik Magyarországra

Bejelentették Magyarország eddigi legnagyobb beruházását. Debrecenben a kínai Contemporary Amperex Technology Co. Limited (CATL), a világ legnagyobb akkumulátorgyártója hozza létre második európai üzemét.

Népszerű