Ugrás a tartalomra

Megfenyegették Federert

2012.10.05
19:48
2017.10.03
09:34
Halálosan megfenyegették a svájci teniszcsillagot, Roger Federert – írja az Index
Halálosan megfenyegették a svájci teniszcsillagot, Roger Federert – írja az Index.hu. Egy egyelőre ismeretlen kilétű kínai blogger azt írta: „Október 6-án meggyilkolom Roger Federert”. A „Kék Macska Több Istenhitű Vallásalapító '07” néven regisztrált felhasználó a fenyegetés mellett egy számítógéppel átszerkesztett képet is feltöltött, amelyen a lefejezett Federer egy teniszpályán térdel, mellette egy baltás hóhérral. A svájci sportoló a héten érkezett a kelet-kínai metropoliszba, ahol a hét végén kezdődő sanghaji Rolex Masters elnevezésű tornán vesz részt. A verseny szervezői a kínai sajtónak nyilatkozva úgy fogalmaztak: bár remélik, a blogger nem megy tovább a szóbeli fenyegetésnél, minden lehetséges óvintézkedést megtesznek.
Roger Federer
megfenyegették

Most

13:32, Frissítve: 15:06

Egyetemi felkészítő tábor Újvidéken

Kétnapos felvételi felkészítő tábor kezdődött ma Újvidéken a Magyar Nemzeti Tanács szervezésében. A képzésen mintegy 50 diák vesz részt, akik a középiskola után egyetemen szeretnének továbbtanulni.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.

Berobbant a turistaidény Palicson

A nyárias időjárásnak köszönhetően a tó körüli sétányon, a vendéglátóhelyek teraszain és a fagylaltozók környékén is sokan voltak a délutáni órákban.