Ugrás a tartalomra

Megfenyegették a szabadkaiakat

2012-11-25
16:38
2017-10-03
09:34
A Spartacus vagy a LASK Crvena zvezda nélkül folytatódik majd a szerbiai női labdarúgó bajnokság a tavaszi idényben - jelentette ki Zoran Arsić
A Spartacus vagy a LASK Crvena zvezda nélkül folytatódik majd a szerbiai női labdarúgó bajnokság a tavaszi idényben - jelentette ki Zoran Arsić. A szabadkai klub elnöke szerint a belgrádi csapat részvétele szabálytalan az első ligában. Komoly fenyegetések érték emiatt a kék-fehérek vezetőségét, valamint a játékosokat is.A Lask Crvena Zvezdának a második ligában kell kezdenie, amit ők mindenképp el szerettek volna kerülni - állítja Zoran Arsić. Az előző idény kellős közepén változtatta meg a Lazarevaci Lask Női Labdarúgóklub székhelyét és nevét, ami az előírásoknak ellent mond. Az újonnan létrejött klubot és játékosait sem vették szabályosan nyilvántartásba - állítja Spartacus Női Labdarúgóklub elnöke.httpv://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4rCnuCR8ffQAz esetet még az év elején jelentették a Szerbiai Labdarúgó Szövetségnek, azonban még azóta sem született döntés. „Amikor láttuk a különböző hamisított okmányokat, megtévesztéseket, amelyek bűncselekményre utalnak, akkor tudatosodott bennünk kivel van dolgunk. Exkluzívan mondhatom azt, amit eddig egyik televíziónak sem, hogy mindaz amit láttam, hogy mennyi ember közrejátszik ebben, elmondhatom nálunk is létezik futballmaffia” - mondta Zoran Arsić.Amennyiben a Lask Crvena Zvezdat nem zárják ki a bajnokságból az ügyben az Európai Labdarúgó-szövetséghez fordul a Spartacus Női Labdarúgóklub. Számos támadás érte a szabadkai csapatot, a vezetőségtől kezdeve a játékosokig. A fenyegetések névtelenül érkeztek postán. Napi szinten kapnak sértegetéseket is a közösségi oldalakon. A szabadkai csapat vezetőinek szó szerinti agyonverésére szervezett embereket a belgrádi Boban Bogdanović.

Most

Népszerű

Megtalálták csantavéri kisfiút

Este fél nyolc körül előkerült a ma délután Csantavéren eltűnt kisfiú. Réti Dénes jól van, a szülei köszönik a segítséget a fiú felkutatásában.

Vučić: holnap döntenek a szigorításokról

Aleksandar Vučić szerb elnök ma délután is sajtótájékoztatót tartott. Elmondta, hogy a járványügyi helyzettel kapcsolatban a konkrét intézkedésekről holnap döntenek.

302 új eset és 5 áldozat Szerbiában

5 személy vesztette életét a koronavírus szövődményeinek következtében Szerbiában az elmúlt 24 órában, és 302 újabb fertőzöttet regisztráltak. Cikkünk folyamatosan frissül.