Ugrás a tartalomra

Meghalt José Antonio Reyes labdarúgó

2019.06.01
19:27
2024.03.19
08:46
Forrás
BBC
Közlekedési balesetben elhunyt a volt spanyol labdarúgó válogatott José Antonio Reyes. A Sevilla labdarúgócsapata a hivatalos Facebook-oldalán erősítette meg a hírt.

José Antonio Reyes 21-szer lépet pályára a spanyol válogatott tagjaként, kilenc évig játszott a Sevillában, majd három évet töltött az Arsenalban, 2004-ben angol bajnok, 2005-ben FA-kupa-győztes lett az ágyúsokkal. A 2006–07-es idényben kölcsönben szerepelt a Real Madridban, amellyel spanyol bajnok lett. Később megfordult az Atlétcio Madridnál, amellyel kétszer nyerte meg az Európa-ligát, a 2008–09-es évadban pedig a Benfica játékosaként portugál bajnokságot is nyert. Azt követően visszatért Sevillába, majd játszott az Espanyolnál is. Az elmúlt években pedig, egy féléves kínai kitérőt leszámítva, alacsonyabb osztályú spanyol csapatoknál futballozott.

A BBC arról számolt be, hogy az esti BL-döntő egyperces gyászszünettel kezdődik Reyes emléke előtt tisztelegve. José Antonio Reyes 35 évet élt.

José Antonio Reyes
labdarúgó
spanyol
meghalt
elhunyt

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Lovaggá avatták a Pannon RTV újságíróját

A Szent György Lovagrend lovagjává avatták Szabó-Hangya Terézt, a Pannon RTV nyugalmazott újságíróját és Dolinszki Áron evangélikus lelkészt Visegrádon. Az eseményre Székelyföldről, Németországból és Skandináviából is érkeztek résztvevők.