Ugrás a tartalomra
Lázár Bence

Meghalt Lázár Bence

2018-02-22
16:20
2018-06-15
10:28
Forrás
M4
Ma este fél 8-tól, a budapesti Szusza Ferenc Stadion előtt gyertyagyújtással emlékeznek az elhunytra.

Súlyos betegség következtében ma hajnalban, 26 éves korában elhunyt Lázár Bence, az Újpest FC korábbi labdarúgója. A lila-fehér klub, amely honlapján tette közzé a gyászhírt, felidézte, hogy Lázár Bence 2006-ban került be a másodszámú utánpótlás csapatukba, és két év elteltével már az NB I-ben szerepelt. 2014-ig 52 mérkőzésen lépett pályára, 13 gólt szerzett, ebben az évben tagja volt a Magyar Kupa-győztes csapatnak, a magyar utánpótlás válogatottban is szerepelt. A játékos 2014 óta leukémiával küzdött. Ma este fél 8-tól, a budapesti Szusza Ferenc Stadion előtt gyertyagyújtással emlékeznek az elhunytra. 

meghalt
Lázár Bence

Most

11:08

Babosék már a döntőben

Babos Tímea és partnere, Kristina Mladenović győzött a melbourne-i ausztrál nyílt teniszbajnokság női páros versenyének elődöntőjében.

Népszerű

Családi ház égett le Kishegyesen

Leégett a Csőke házaspár családi háza a Deák Ferenc utcában Kishegyesen. Kedden este 17 óra környékén ütött ki a tűz a kazánházában, majd átterjedt a tetőszerkezetre.

Baleset a zentai Thurzó Lajos Általános Iskolában

Súlyos iskolai balesethez riasztották tegnap kora délután a zentai mentőszolgálatot. Egy kisfiú zuhant le a zentai Thurzó Lajos Általános Iskola lépcsőjéről, aki súlyos sérüléseket szenvedett.