Ugrás a tartalomra
Lázár Bence

Meghalt Lázár Bence

2018-02-22
16:20
Forrás
M4
Ma este fél 8-tól, a budapesti Szusza Ferenc Stadion előtt gyertyagyújtással emlékeznek az elhunytra.

Súlyos betegség következtében ma hajnalban, 26 éves korában elhunyt Lázár Bence, az Újpest FC korábbi labdarúgója. A lila-fehér klub, amely honlapján tette közzé a gyászhírt, felidézte, hogy Lázár Bence 2006-ban került be a másodszámú utánpótlás csapatukba, és két év elteltével már az NB I-ben szerepelt. 2014-ig 52 mérkőzésen lépett pályára, 13 gólt szerzett, ebben az évben tagja volt a Magyar Kupa-győztes csapatnak, a magyar utánpótlás válogatottban is szerepelt. A játékos 2014 óta leukémiával küzdött. Ma este fél 8-tól, a budapesti Szusza Ferenc Stadion előtt gyertyagyújtással emlékeznek az elhunytra. 

meghalt
Lázár Bence
abdarúgó

Most

00:58

Tanügyesek tüntettek Belgrádban

A Szerbiai Tanügyi Dolgozók Szakszervezeti Uniója szerdán tüntetést szervezett Belgrádban a kormány épülete előtt és egyedi fizetési osztályok bevezetését követelte az egész közigazgatásban.
00:03, Frissítve: 00:21

Münchenben nyert a Real Madrid

A címvédő Real Madrid 2-1-re nyert a Bayern München otthonában szerdán a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén, ezzel nagy lépést tett a sorozatban harmadik fináléja felé.
21:14, Frissítve: 21:58

Hajnali Fülek

A közmédia és a Hagyományok Háza közös műsora május első hetében a történelmi Nógrád megye északi részén fekvő Füleket mutatja be felvidéki falusi vonósbandák felvételeivel.
17:59, Frissítve: 20:28

Vučić Tuskkal tárgyalt Belgrádban

Szerbia eurointegrációjáról tárgyalt a szerb államfő és az Európiai Tanács elnöke. Vučić a találkozó után azt mondta, bemutatta mindazt, amit Szerbia tett a brüsszeli megállapodás végrehajtásáért.

Népszerű

Lázár Bence

Meghalt Lázár Bence

Ma este fél 8-tól, a budapesti Szusza Ferenc Stadion előtt gyertyagyújtással emlékeznek az elhunytra.