Ugrás a tartalomra
Lázár Bence

Meghalt Lázár Bence

2018-02-22
16:20
2018-06-15
10:28
Forrás
M4
Ma este fél 8-tól, a budapesti Szusza Ferenc Stadion előtt gyertyagyújtással emlékeznek az elhunytra.

Súlyos betegség következtében ma hajnalban, 26 éves korában elhunyt Lázár Bence, az Újpest FC korábbi labdarúgója. A lila-fehér klub, amely honlapján tette közzé a gyászhírt, felidézte, hogy Lázár Bence 2006-ban került be a másodszámú utánpótlás csapatukba, és két év elteltével már az NB I-ben szerepelt. 2014-ig 52 mérkőzésen lépett pályára, 13 gólt szerzett, ebben az évben tagja volt a Magyar Kupa-győztes csapatnak, a magyar utánpótlás válogatottban is szerepelt. A játékos 2014 óta leukémiával küzdött. Ma este fél 8-tól, a budapesti Szusza Ferenc Stadion előtt gyertyagyújtással emlékeznek az elhunytra. 

meghalt
Lázár Bence

Most

10:47, Frissítve: 11:08

Szeretem a nagyszüleimet

A topolyai Családfa elnevezésű civil szervezet képzőművészeti és irodalmi pályázatot hirdet, melynek célja, hogy kiemeljük a nagyszülők fontos szerepét a családban.

Népszerű

Motoros baleset a Majsai úton

Baleset történt szerda este Szabadkán a Majsai úton. A szemtanúk elmondása szerint egy motoros közlekedett Makkhetes irányába, amikor a kanyarban lévő kis utcából egy autó kihajtott elé.

Megnyitottak Szerbia-szerte a Lidl áruházak

A cégóriás olyan termékeket dobott piacra, amelyek eddig Szerbiában nem voltak jelen. A német lánc szerbiai megjelenését már hónapok óta nagy várakozás előzte meg.