Ugrás a tartalomra

Meghalt a Liverpool UEFA Kupa-győztes edzője

2020.12.14
14:10
Forrás
24.hu
Gérard Houllier szívével korábban is gondok voltak, 2001-ben, még a Liverpool edzőjeként esett át egy műtéten, amely után folyamatos orvosi figyelmet igényelt.

Amikor az Aston Villával befejezte a 2010-2011-es szezont, orvosi utasításra visszavonult az edzősködéstől. Az elmúlt évben tanácsadói szerepkört látott el. A francia szakember első komoly klubja a Paris Saint-Germain volt, amellyel másodosztályú bajnok lett. Ezután a francia válogatott szolgálatába állt, 1988 és 1997 között az U18-as válogatottól a felnőttekig szinte minden szerepben kapott munkát. A Liverpoolba 2000-be került, ahol UEFA Kupát, Európai Szuperkupát, FA Kupát és Ligakupát is nyert. Anglia után a Lyon kispadján, két bajnoki címet és két Francia Kupát nyert. 

Liverpool
UEFA
meghalt
elhunyt

Most

16:14, Frissítve: 16:22

Kortárs kiállítás a Kortárs Galériában

Kortárs képzőművészek által adományozott alkotásokból nyílt kiállítás a Kortárs Galériában Szabadkán. Goran Despotovskival, Mihailo Vasiljevićel és a videólinken csatlakozó Részegh Botonddal Nela Tonković beszélgetett.
15:56

Adománydobozt, mobiltelefont is loptak

A szabadkai rendőrkapitányság munkatársai a zombori rendőrséggel együttműködve letartóztatták a 2001-es születésű szabadkai V.P.-t és az 1995-ben született Apatin környéki N.M.-et, minősített lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.