Ugrás a tartalomra
Gyertyaláng
Pixabay/geralt

Meghalt Luka Andrašić, fiatal szabadkai asztaliteniszező

2018-10-12
13:13
2018-10-12
13:19
Forrás
Pannon RTV
Luka csütörtökön délután lett rosszul családi házukban, a kiérkező mentősök egy órán át harcoltak az életéért, azonban nem tudták megmenteni. Luka Andrašić 17 éves volt.

A szabadkai Spartacus sportolójánál még gyermekkorában diagnosztizáltak egy ritka immunrendszeri betegséget, ezért a szabadkai fiú a fogyatékkal élő sportolók között versenyzett. Kategóriájában háromszoros szerb bajnok volt, és többször szerepelt a korosztályos szerb válogatottban is. A világranglistán a kategóriájában az ifik között a kilencedik, a felnőttek között pedig a 41. helyen állt. Luka Andrašić 17 éves volt.

Szabadka
asztalitenisz
Luka Andrasic
meghalt

Kapcsolódó tartalmak

Most

11:03, Frissítve: 11:16

Eltűnt egy kislány

Egy kislány eltűnését jelentették a zentai rendőrségnek. Az apa közölte a hatóságokkal, hogy a 2009-ben született Csordás Erika ismeretlen irányba távozott az 1962-ben született A.T.-vel.
10:18, Frissítve: 10:33

Megérkezett az igazi ősz

Ma reggel borongós, szürke időre ébredhettünk. Mindez kitart egészen az előttünk álló hét közepéig. Az illetékesek fokozott figyelemre intik az autósokat a lehetséges csapadék és ködfoltok miatt.
10:08

Birkózó-vb: Várakozáson aluli kezdés

Nem jól indult szombaton a budapesti birkózó-világbajnokság a magyar keret számára. Veréb István, Molnár József és Gulyás Zsombor is meglepő vereséget szenvedett rögtön az első meccsén.
09:36

Jó a hozam, alacsony az ár

Vajdaságban 550 ezer hektárról takarították be a kukoricát. Az időjárási viszonyok kedveztek a növénynek és az aratásnak, de a kilogrammonkénti 14 dináros ár már nem igazán kedvező.

Népszerű

utcai látkép

Lebontják az engedély nélkül épült házakat

Lebontják az engedély nélkül épített objektumokat Szerbiában - ez történhet, ha életbe lép a legalizálásáról szóló jogszabály-módosítás, amely tegnap került a köztársasági parlament napirendjére.
Tisza

Holttestet emeltek ki Zentánál a Tiszából kedden

Meg nem erősített információk szerint a múlt pénteken hajnalban a hídról vízbe esett férfi testét vetette ki magából a folyó, és ezt fedezték fel a vízparton sétálók - írja a Magyar Szó.