Ugrás a tartalomra
Gyertyaláng
Pixabay/geralt

Meghalt Luka Andrašić, fiatal szabadkai asztaliteniszező

2018-10-12
13:13
2018-10-12
13:19
Forrás
Pannon RTV
Luka csütörtökön délután lett rosszul családi házukban, a kiérkező mentősök egy órán át harcoltak az életéért, azonban nem tudták megmenteni. Luka Andrašić 17 éves volt.

A szabadkai Spartacus sportolójánál még gyermekkorában diagnosztizáltak egy ritka immunrendszeri betegséget, ezért a szabadkai fiú a fogyatékkal élő sportolók között versenyzett. Kategóriájában háromszoros szerb bajnok volt, és többször szerepelt a korosztályos szerb válogatottban is. A világranglistán a kategóriájában az ifik között a kilencedik, a felnőttek között pedig a 41. helyen állt. Luka Andrašić 17 éves volt.

Szabadka
asztalitenisz
Luka Andrasic
meghalt

Most

09:44, Frissítve: 09:50

Sűrű köd nehezíti a közlekedést

Jeges utakra és ködre lehet számítani a szerbiai utakon, főként Vajdaságban és Belgrád környékén. A Szerb Autó-Motoros Szövetség fokozott óvatosságra inti a gépjárművezetőket.
08:50

Ismét Kozák Danuta az év női kajakosa

Kozák Danutát választották ismét az év legjobb magyar női gyorsasági kajakosának. Kopasz Bálint pedig az év férfi kajakosa lett - hirdette ki a Magyar Kajak-Kenu Szövetség.
08:46

Lemondott a belga miniszterelnök

Charles Michel belga miniszterelnök kedd este bejelentette lemondását. A belga kormány kisebbségbe szorult, mert a flamand nacionalista párt kilépett a koalícióból az ENSZ migrációs csomagja miatt.

Népszerű