Ugrás a tartalomra
Gyertyaláng
Pixabay/geralt

Meghalt Luka Andrašić, fiatal szabadkai asztaliteniszező

2018-10-12
13:13
2018-10-12
13:19
Forrás
Pannon RTV
Luka csütörtökön délután lett rosszul családi házukban, a kiérkező mentősök egy órán át harcoltak az életéért, azonban nem tudták megmenteni. Luka Andrašić 17 éves volt.

A szabadkai Spartacus sportolójánál még gyermekkorában diagnosztizáltak egy ritka immunrendszeri betegséget, ezért a szabadkai fiú a fogyatékkal élő sportolók között versenyzett. Kategóriájában háromszoros szerb bajnok volt, és többször szerepelt a korosztályos szerb válogatottban is. A világranglistán a kategóriájában az ifik között a kilencedik, a felnőttek között pedig a 41. helyen állt. Luka Andrašić 17 éves volt.

Szabadka
asztalitenisz
Luka Andrasic
meghalt

Most

20:16, Frissítve: 20:29

Cserkészvezetőkre van szükség

A Vajdasági Magyar Cserkészszövetség muzslyai közgyűlésén értékelték az elmúlt évet, és felvázolták a jövőre vonatkozó terveket.

Népszerű

Baleset történt Szabadkán

Baleset történt Szabadkán a Majsai-híd lábánál. Egy régebbi típusú Opel, valamint egy Fiat személygépkocsi ütközött össze, személyi sérülés nem történt.

További járatokat törölt a Subotica-trans

Amellett, hogy a szombati menetrend lesz érvényben, további járatkiesésekkel is számolni kell keddtől - áll a Subotica-trans Utasszállító Közvállalat legfrissebb közleményében.