Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Megkezdődött a TSC labdarúgóinak a felkészülése

2021.06.18
17:15
2021.06.18
18:01
Egészségügyi és erőnléti tesztelésekkel megkezdődött a hét elején a TSC férfi labdarúgóinak a felkészülése a következő szezonra.

Mától már taktikai, videó-analízissel egybekötött megbeszélést tartottak az edzés előtt a topolyaiak. Mladen Krstajić vezetőedző elmondta, a TSC játékosai lassan felveszik a ritmust. Holnap 18 órakor az akadémia pályáján a szabadkai Spartacusszal csapnak össze felkészülési mérkőzésen.

Egy éve szerződött a TSC-hez Edvin Eleven. Bajnoki meccsen még nem játszott, azonban rendszeresen edz, a célja pedig, hogy a topolyai csapatot a következő szezonban az első négy együttes közé segítse: „Már egy éve vagyok a TSC csapatában. Az előkészületek éppen hogy megkezdődtek. Abban reménykedünk, hogy az előttünk álló szezonra a legjobban sikerül felkészülni. Minden nap edzek és remélem, hogy hamarosan megkapom az esélyt.”

Június 25-én a topolyai csapat Szlovéniába utazik edzőtáborozni. Itt július 5-ig három felkészülési mérkőzést játszanak majd. Július 17-én pedig kezdődik a szerb bajnokság. Mladen Krstajić vezetőedző optimizmussal tekint a következő szezonra: „Arra az elhatározásra jutottunk, hogy idén, a meglévő játékosokkal és a bizonyos pozíciókra újonnan érkezettekkel, megváltoztatjuk a rendszert. Most 3-4-3-as rendszerben fogunk majd játszani. Nem azért mert így akarjuk, hanem mert ehhez a rendszerhez vannak megfelelő játékosaink, és minőségben is ezeket az elvárásokat teljesíthetik.”

Mladen Krstajić elmondta, a TSC a fiatal, kiváló játékosok bölcsőjeként kell hogy működjön, azonban a tapasztalt játékosoknak a fiatalokkal karöltve biztosítaniuk kell a csapat számára az eredményeket, annak érdekébe, hogy a szerb bajnoki lista élvonalába kerülhessenek.   

TSC

Kapcsolódó tartalmak

Most

15:24, Frissítve: 17:02

Emelkedtek a koronavírus-számok

Növekszik a koronavírus miatt kórházban kezeltek száma Szerbiában, ahogyan a napi esetszám is egyre több - derül ki a friss adatokból. Antalfalván egyelőre kielégítő a járványügyi helyzet, de az oltakozási kedv alacsony.
15:12, Frissítve: 15:18

Napelemek 2000 hektáron

Napelemek szerbiai telepítéséről tárgyalnak az UGT Renewables LLC amerikai céggel – jelentette be Aleksandar Vučić szerb államfő.

Népszerű

Gyengülnek a Föld „életjelei”

A Föld „életjeleinek” gyengülésére figyelmeztetett a BioScience című szaklapban megjelent cikkben a világ több mint tízezer vezető kutatója.