Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Ürményi Frigyes

Megkezdődtek a munkásolimpia kvalifikációs mérkőzései Ada községben

2021.08.07
13:04
2021.08.07
14:48
Forrás
Pannon RTV
Moholon ünnepélyes keretek között útjára indították a Vajdasági Bajnokságot. Ez a 2023-ban tartandó 13. Munkássport Olimpia selejtezője.

Az augusztus 29-ig tartó időszakban a nők 10, a férfiak pedig 19 versenyszámban mérkőznek meg. A nyitómérkőzések alkalmával úszásban, futballban és utcai kosárlabdában, ún. streetballban mérték össze erejüket a sportolók.

Bilicki Zoltán, Ada polgármestere: „Erre a sporteseményre több mint 1200 sportolót várunk. Ada község célja, hogy a versenyzők és a többi vendég minél jobban megismerje községünket, hogy jó házigazdák legyünk, valamint hogy községünk polgárainak felkeltsük a rekreatív sport iránti érdeklődését, ezzel is minőségesebb életet biztosítva nekik.”

munkásolimpia
Vajdasági Munkássport Olimpia előválogató
Mohol
Ada
Bilicki Zoltán

Most

21:40

Hamilton a pole pozícióban

A címvédő és hétszeres világbajnok Lewis Hamilton, a Mercedes brit versenyzője nyerte az első Forma-1-es Szaúdi Nagydíj időmérő edzését, így ő rajtolhat majd az élről.
16:09

Madáretetés a megfelelő módon

Madáretetési akciót szerveztek Hajdújáráson gyermekek számára. A fiatalok természetes alapanyagokból készítettek madárkalácsokat, emellett pedig megismerkedhettek a Ludasi-tó élővilágával is.

Népszerű