Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Ürményi Frigyes

Megkezdődtek a munkásolimpia kvalifikációs mérkőzései Ada községben

2021.08.07
13:04
2021.08.07
14:48
Forrás
Pannon RTV
Moholon ünnepélyes keretek között útjára indították a Vajdasági Bajnokságot. Ez a 2023-ban tartandó 13. Munkássport Olimpia selejtezője.

Az augusztus 29-ig tartó időszakban a nők 10, a férfiak pedig 19 versenyszámban mérkőznek meg. A nyitómérkőzések alkalmával úszásban, futballban és utcai kosárlabdában, ún. streetballban mérték össze erejüket a sportolók.

Bilicki Zoltán, Ada polgármestere: „Erre a sporteseményre több mint 1200 sportolót várunk. Ada község célja, hogy a versenyzők és a többi vendég minél jobban megismerje községünket, hogy jó házigazdák legyünk, valamint hogy községünk polgárainak felkeltsük a rekreatív sport iránti érdeklődését, ezzel is minőségesebb életet biztosítva nekik.”

munkásolimpia
Vajdasági Munkássport Olimpia előválogató
Mohol
Ada
Bilicki Zoltán

Most

15:18

Méz és bor

Ezzel a címmel pénteken délután kiállítás nyílt Óbecsén a Than Emlékházban. A jövő hét végéig nyitva tartó tárlaton méhészeti és borászati eszközöket láthat a közönség.
12:50, Frissítve: 14:05

Karácsonyi vásár Palicson is

Karácsonyi vásárt tartottak a Palics Magyar Művelődési Egyesület székházában. Az eseményen kézműves portékák, gyermekruhák, és illóolajok is megtalálhatók voltak. A szervezők a legkisebbekre is gondoltak, őket kézműves foglalkozás várta.

Népszerű