Ugrás a tartalomra

Megkezdte az edzéseket a Spartacus Labdarúgó Klub

2022.01.08
13:21
2022.01.08
16:15
Forrás
Pannon RTV
A téli felkészülésen kevesebben vesznek részt, mert néhányan betegek, gyógyulniuk kell.

Jó évet zárt a szabadkai Spartacus Labdarúgó Klub, bár még mindig sokat kell fejlődni - mondta Vladimir Gaćinović vezetőedző a 2021-es évet értékelve. A csapat a nyolcadik helyen zárt a szerb Szuperliga őszi idényében. Idén elsősorban a csapatjáték színvonalán és a csapattagok játékának minőségén fognak dolgozni. A téli felkészülés ma kezdődött, a szokottnál kicsit kevesebb játékossal, ugyanis sokan megbetegedtek vagy az előző szezonban szerzett sérüléseik miatt nem tudnak edzeni, a munkával azonban nem állnak le. Januárban két meccs vár rájuk, 16-án a magyarországi Ferencvárossal, 19-én pedig a zombori Radničkival mérik össze erejüket, ezután Törökországban folytatják az edzést, ahol hat mérkőzésük lesz.

Vladimir Gaćinović, vezetőedző, Spartacus Labdarúgó Klub: „Január 22-én indulunk Antalyába, ahol február 5-ig leszünk. Itt hat meccset játszunk majd, ezek után nagyjából megtudjuk majd, hol tartunk, milyen szinten vagyunk, mennyire tudunk megfelelni, mennyit érünk. Biztos, hogy sokkal világosabb képünk lesz magunkról, azután visszatérünk Szerbiába, ahol hét napunk lesz felkészülni a bajnokságra. Sok dolgunk van, de kevés az időnk.”

Spartacus
Spartacus Labdarúgó Klub
edzés
téli felkészülés
Vladimir Gaćinović

Most

09:33, Frissítve: 09:38

Orbán Viktor: békepárti többség kell Európában!

Az európai parlamenti választáson a békepártiság és a háborúpártiság áll szemben egymással, és Európában békepárti többség kell - hangoztatta Orbán Viktor magyar miniszterelnök a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában, pénteken.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.