Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Osztrogonác Andor

Megkezdte a felkészülési idényt a TSC

2019.06.06
13:42
2019.06.06
18:52
Forrás
Pannon RTV
A csapat idén játszik először a Szuperligában, azaz a szerb labdarúgás elitjében. Négy új játékos érkezett a csapat erősítésére.

Június 15-én megkezdik a barátságos mérkőzéseket, edzőtáborokat - hangzott el a csapat mai sajtótájékoztatóján.

A topolyai labdarúgó akadémia pályáján megkezdődött a TSC felkészülése a Szuperligára. Janko Tumbasević, Srđan Grabeš, Goran Antonić, és Antal Barna igazoltak a csapathoz. Utóbbi az erdélyi Csíkszeredáról érkezett, szélső támadóként érzi magát a legjobban a pályán: „Nagyon szép a lakás, az edzőpályák, épül az új stadion, úgyhogy nagyon jó benyomás tett rám ez a város meg a focicsapat.”

Pannon RTV/Dragosavac Viktor

Szabó Zoltán vezetőedző elmondta, még egy támadó játékost szeretnének leigazolni a nyáron: „Természetesen taktikailag fejlődni fogunk, és fizikailag is fejlődni fogunk, ez mind normális dolog, mert van egy kontinuitás a csapatban, ami két éve kezdődött. Úgyhogy nem félek a kihívástól, nagyon bízok a fiúkban, hogy ezt mind meg tudják valósítani.”

Pannon RTV/Szarapka Szabolcs

Június 15-én a TSC a szabadkai Spartacus csapatával méri össze erejét felkészülési meccsen. Ezt követően egy két hetes Ausztriai edzőtáborba vonulnak, ezen kívül azonban részt vesznek a magyarországi Mol-kupán is. Az éles bevetés július 20-án kezdődik, ugyanis ekkor indul a szerb Szuperliga 2019/20-as kiírása.

Topolya
TSC
szuperliga
Szabó Zoltán

Most

20:28, Frissítve: 20:35

Adventi kézműves vásár a Népkörben

Kézzel készített karácsonyfadíszek, csipkék, díszek várták a Népkörbe látogatókat az adventi kézműves vásáron. Ez mellett zenés programokkal készültek a szervezők.

Népszerű