Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Osztrogonác Andor

Megkezdte a felkészülési idényt a TSC

2019.06.06
13:42
2019.06.06
18:52
Forrás
Pannon RTV
A csapat idén játszik először a Szuperligában, azaz a szerb labdarúgás elitjében. Négy új játékos érkezett a csapat erősítésére.

Június 15-én megkezdik a barátságos mérkőzéseket, edzőtáborokat - hangzott el a csapat mai sajtótájékoztatóján.

A topolyai labdarúgó akadémia pályáján megkezdődött a TSC felkészülése a Szuperligára. Janko Tumbasević, Srđan Grabeš, Goran Antonić, és Antal Barna igazoltak a csapathoz. Utóbbi az erdélyi Csíkszeredáról érkezett, szélső támadóként érzi magát a legjobban a pályán: „Nagyon szép a lakás, az edzőpályák, épül az új stadion, úgyhogy nagyon jó benyomás tett rám ez a város meg a focicsapat.”

Szabó Zoltán vezetőedző elmondta, még egy támadó játékost szeretnének leigazolni a nyáron: „Természetesen taktikailag fejlődni fogunk, és fizikailag is fejlődni fogunk, ez mind normális dolog, mert van egy kontinuitás a csapatban, ami két éve kezdődött. Úgyhogy nem félek a kihívástól, nagyon bízok a fiúkban, hogy ezt mind meg tudják valósítani.”

Június 15-én a TSC a szabadkai Spartacus csapatával méri össze erejét felkészülési meccsen. Ezt követően egy két hetes Ausztriai edzőtáborba vonulnak, ezen kívül azonban részt vesznek a magyarországi Mol-kupán is. Az éles bevetés július 20-án kezdődik, ugyanis ekkor indul a szerb Szuperliga 2019/20-as kiírása.

Topolya
TSC
szuperliga
Szabó Zoltán

Most

15:55, Frissítve: 17:36

Interaktív előadás János vitézről

Petőfi Sándor János vitéz című művéből készített alsós diákoknak interaktív előadást a Perem Magyar Színházi Egyesület. A mintegy félórás darabot Vajdaság-szerte láthatják majd a gyerekek.
15:35, Frissítve: 17:41

Vasárnap GastroFest Óbecsén!

Vasárnap immár hatodik alkalommal szervezik meg Óbecsén a GastroFest gasztronómiai rendezvényt, amelyre 10 és 22 óra között várják a látogatókat az Erdőtelepítők Parkjában.

Népszerű

Dupla öröm a nyugdíjasoknak

A nyugdíjasok mától duplán örülhetnek, hiszen mostantól érvényesek az új nyugdíjas kártyák, ráadásul 5,5 százalékkal emelkednek a nyugdíjak Szerbiában.

Kádár Lara, az ifjú futótehetség

Még csak 12 éves, de a világranglista 3. helyén áll korosztályában, miután Gyepükajánon 87 kilométeres távot teljesített, és felállította az új szerb junior női csúcsot Kádár Lara.