Ugrás a tartalomra

Megkezdte a felkészülést a tavaszi idényre a TSC női labdarúgó csapata

2021.01.26
11:36
2021.01.26
17:21
Forrás
Pannon RTV
A magyarkanizsai lányok naponta kétszer is edzenek. Idén tovább erősödött a csapat, ugyanis két új játékossal bővült a keret.

Teljes erőbedobással kezdték meg a felkészülést a lányok a hétvégén. A közelmúltban két új játékossal bővül a csapat, a védő poszton játszó Željka Belovannal, aki a Zemun csapatából érkezett és a bal szélső poszton játszó Andrijana Jovanovićtyal, aki eddig a belgrádi Rad csapatát erősítette.

"Nagyon jó a csapat, a lányok is nagyon kedvesek velem, jól összeszoktunk már néhány lánnyal. Az első edzés is kicsit nehéz volt, de nagyon jó."

A lányok a felkészülés ideje alatt az állóképesség fejlesztésére fektetik a hangsúlyt, annak érdekében, hogy minél könnyebben vegyék az akadályokat a bajnokságban. A játékosok bíznak az eredményes folytatásban.

Sóti Réka, csapatkapitány: "Szerintem most a könnyebb fele jön a bajnokságnak, hiszen a nehezén már túl vagyunk és én nagyon bizakodó vagyok ezzel kapcsolatban, hiszen a lányok nagyon elszántak és látom a csapaton is a nyerni akarást, úgy hogy úgy érzem, hogy ebből az öt meccsből ki fogjuk tudni a maximumot."

A felkészülés a labdarúgók állapotfelmérésével kezdődött. Vajda Fangyó elégedett a lányok fizikai állapotával. Az edző elmondta, játékosok kivétel nélkül teljesítették a szünet idejére előírt edzésterveket.

Vajda Fangyó, edző: "Ami a bajnokság kezdetét illeti, kicsit változott a terv, ugyanis február 27-én játszunk Újvidéken a Vojvodina ellen és utána sorozatban megállás nélkül van öt fordulónk, van kupamérkőzés is és így tovább."

A TSC női csapata szombaton barátságos mérkőzésen lépnek pályára a szabadkai Spartacus ellen.

TSC
labdarúgás
női csapat
felkészülés

Most

11:06, Frissítve: 11:11

Verstappené a Red Bull századik pole pozíciója

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Kínai Nagydíj szombati időmérő edzésén, így a vasárnapi futamon ő rajtol majd az élről.
10:14

Verséneklő koncertet tartottak Ürményházán

A Vajdaságban tevékenykedő három Petőfi Sándor Program ösztöndíjasának együttműködésével jött létre a magyar költészet napja alkalmából megrendezett zenés műsor, amit az ürményházi Szent Anna Római Katolikus Templomban mutattak be.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.