Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Megkezdte a felkészülést a tavaszi idényre a TSC női labdarúgó csapata

2021-01-26
11:36
2021-01-26
17:21
Forrás
Pannon RTV
A magyarkanizsai lányok naponta kétszer is edzenek. Idén tovább erősödött a csapat, ugyanis két új játékossal bővült a keret.

Teljes erőbedobással kezdték meg a felkészülést a lányok a hétvégén. A közelmúltban két új játékossal bővül a csapat, a védő poszton játszó Željka Belovannal, aki a Zemun csapatából érkezett és a bal szélső poszton játszó Andrijana Jovanovićtyal, aki eddig a belgrádi Rad csapatát erősítette.

"Nagyon jó a csapat, a lányok is nagyon kedvesek velem, jól összeszoktunk már néhány lánnyal. Az első edzés is kicsit nehéz volt, de nagyon jó."

A lányok a felkészülés ideje alatt az állóképesség fejlesztésére fektetik a hangsúlyt, annak érdekében, hogy minél könnyebben vegyék az akadályokat a bajnokságban. A játékosok bíznak az eredményes folytatásban.

Sóti Réka, csapatkapitány: "Szerintem most a könnyebb fele jön a bajnokságnak, hiszen a nehezén már túl vagyunk és én nagyon bizakodó vagyok ezzel kapcsolatban, hiszen a lányok nagyon elszántak és látom a csapaton is a nyerni akarást, úgy hogy úgy érzem, hogy ebből az öt meccsből ki fogjuk tudni a maximumot."

Pannon RTV

A felkészülés a labdarúgók állapotfelmérésével kezdődött. Vajda Fangyó elégedett a lányok fizikai állapotával. Az edző elmondta, játékosok kivétel nélkül teljesítették a szünet idejére előírt edzésterveket.

Vajda Fangyó, edző: "Ami a bajnokság kezdetét illeti, kicsit változott a terv, ugyanis február 27-én játszunk Újvidéken a Vojvodina ellen és utána sorozatban megállás nélkül van öt fordulónk, van kupamérkőzés is és így tovább."

A TSC női csapata szombaton barátságos mérkőzésen lépnek pályára a szabadkai Spartacus ellen.

TSC
labdarúgás
női csapat
felkészülés

Most

16:00, Frissítve: 16:10

Antalfalván is folyamatos az oltás

Javában zajlik a koronavírus elleni oltás beadása Antalfalva községben is. A kínai Sinopharm, az amerikai-német Pfizer-BioNTech és a brit-svéd AstraZeneca által gyártott oltóanyagok közül választhatnak az oltakozni vágyók.
14:13, Frissítve: 14:44

Mi a teendő, ha valakit kutyatámadás ér?

Nemrég súlyos kutyatámadás ért egy szabadkai nőt. Az eset igencsak felborzolta a kedélyeket a városban, hiszen gyakran látni kóbor kutyákat az utcákon, a parkokban, a tereken magányosan vagy kisebb-nagyobb csoportokba verődve.

Népszerű

Megtalálták az eltűnt niši fiú holttestét

A rendőrség nem adott hivatalos közleményt a halott személyét illetően, viszont a Szerbiai RTV azt írja, Jovan Veselinović anyja megerősítette, hogy az eltűnt fiára találtak rá.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.