Ugrás a tartalomra

Megkezdte a felkészülést a topolyai TSC a Szerb Első Liga bajnokságára

2019.01.14
18:19
2019.01.15
18:13
Forrás
Pannon RTV
Két új játékos is erősíti majd a kék-fehérek csapatát: Ersan Rovčanin, aki a Metalac csapatából, és Nenad Lukić, aki az Inđija csapatából szerződött át.

Az őszi szezont a TSC a táblázat harmadik helyén zárta. A játékosok és a vezetőség elmondta, újult erővel szeretnék folyatni a megkezdett nyerő sorozatot, a cél a Szuperligába való bejutás.

A TSC Labdarúgó Akadémia pályáin kezdték el a felkészülést a játékosok, itt játsszák majd a barátságos mérkőzéseket is. A TSC a táblázat harmadik helyéről várja a tavaszi szezont. Pintér Norbert, játékos, TSC: „Egy elég izgalmas, egy nagyon jó félszezont zártunk, úgy gondolom, tényleg a csapat úgy teljesített, hogy a vége felé úgy jöttek az eredmények és a tabella is mutatja, hogy jól állunk. Úgy tudtunk elmenni szünetre, hogy tudtuk, ha visszajövünk, olyan pozícióban várjuk a bajnokságot, hogy ha ugyanígy folytatjuk tovább, akkor nagyon szép tavaszunk lehet.”

Két új játékos is erősíti a kék-fehérek csapatát. Szabó Zoltán, vezetőedző, TSC: „Tényleg nagyok az ambíciók, úgy állunk hozzá, hogy szeretnénk feljutni a Szuperligába, ez alapján hoztunk két erősítést is, Ersan Rovčanint a Metalacból, Nenad Lukićot az Inđijából, eddig a klubot csak Čordošić hagyta el, de még a felkészülés alatt lesznek olyan játékosok, akik távozni fognak. Két hetet itthon fogunk dolgozni, utána elmegyünk két hétre Törökországba, Antalyába, és mikor visszajöttünk, akkor marad még két hét az első, Trajal elleni mérkőzésig.”

Január 19-én az újvidéki Proleter, 26-án pedig a magyarországi Békéscsabáról érkezik vendégcsapat. A törökországi felkészülés után folytatódnak a barátságos mérkőzések az akadémia pályáin. A bajnokság február 27-én folytatódik, a TSC a kruševaci Trajal csapatát fogadja Zentán.

TSC Topolya
TSC
Szerb Első Liga
felkészülés

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Lovaggá avatták a Pannon RTV újságíróját

A Szent György Lovagrend lovagjává avatták Szabó-Hangya Terézt, a Pannon RTV nyugalmazott újságíróját és Dolinszki Áron evangélikus lelkészt Visegrádon. Az eseményre Székelyföldről, Németországból és Skandináviából is érkeztek résztvevők.