Ugrás a tartalomra
Tanjug/Bryn Lennon, Pool via AP

Meglepő fordulat Hamilton büntetése ügyében

2020.09.27
19:48
2020.09.27
19:53
Forrás
Nemzeti Sport
Meglepő fordulat történt Lewis Hamilton Orosz Nagydíjon kapott büntetése ügyében: az FIA a Mercedes által szolgáltatott új információkra hivatkozva utólag törölte a büntetőpontjait.

A szövetség újravizsgálta az esetet, és Hamilton helyett a Mercedesre szabott ki büntetést: 25 ezer eurót kell fizetniük.

A pálfordulás hátterében az áll, hogy az FIA új információkat kapott, mégpedig magától a Mercedestől. Ezek alapján arra jutottak, a szabálytalanságért az istállót is felelősség terheli.

A Mercedes nem véletlenül mártotta be saját magát - írja a Nemzeti Sport. Hamilton a vasárnap kapott két büntetőpontjával 10-re növelte pontjai számát, és ezzel 2 egységre volt az egy versenytől való eltiltástól. Hamilton versenyen letöltött kétszer öt másodperces büntetését már nem másíthatták meg, időbüntetés ellen fellebbezni ugyanis nincs lehetőség. 

Lewis Hamilton
Forma-1
büntetés
Mercedes

Most

14:36, Frissítve: 16:41

High-Tech Suli Óbecsén

Korszerű digitális tantermet avattak fel az óbecsei Petőfi Sándor Általános Iskolában. Az intézmény a magyarországi Mészáros Csoport által létrehozott High-Tech Suli program pályázatán 30 millió forintos támogatást nyert.

Népszerű

Leszámolás történhetett Horgoson

Lövöldözés volt csütörtökön Horgoson. Valószínűleg leszámolás történt két migránscsoport között, néhányan meg is sérültek.