Ugrás a tartalomra

Megműtötték Andy Murray teniszezőt

2018.01.09
01:40
2024.03.19
08:38
Forrás
VajdaságMA
A korábbi világelső Andy Murray csípőműtéten esett át Melbourne-ben, reményei szerint a füves pályás szezonra viszont már visszatérhet a teniszpályára.

A világranglistán jelenleg a 19. helyen álló kétszeres olimpiai bajnok, kétszeres wimbledoni és egyszeres US Open-bajnok teniszező legutóbb tavaly Wimbledonban játszott tétmeccset, akkor a negyeddöntőben az amerikai Sam Querrey szetthátrányból győzte le öt játszmában.

„Még nem fejeztem be a teniszkarrierem. A legmagasabb szinten fogok újra teljesíteni, nagyon optimista vagyok a jövőmet illetően. A célom, hogy a füves pályás szezonra visszatérjek, ha lehet, még előtte, de az biztos, hogy semmit sem fogok siettetni” – mondta Murrayt a BBC-nek.

tenisz
Andy Murray

Most

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.

Agancsot gyűjtött, megölte a puma

Fiatal férfivel végzett egy puma Kaliforniában. A szerencsétlenül járt 21 éves férfi öccsével együtt gyűjtött elhullajtott agancsokat egy lakott területtől távol fekvő erdőben, amikor a puma megtámadta őket.