Ugrás a tartalomra

Megszakadt a nyeretlenségi sorozat

2021.12.11
15:08
2021.12.11
20:04
Forrás
Pannon RTV
Kilenc mérkőzés után nyert a TSC a Szuperligában.

Javított a TSC, ismét győzni tudtak a topolyaiak a szerb labdarúgó Szuperligában. A csapat a kragujevaci FK Radnički 1923 ellen lépett pályára idegenben, és 3:0-ás győzelmet arattak. Már az első félidőben megszerezték a vezetést a topolyaiak, Stefan Vukić talált a kapuba, az első félidőben több gól ugyanakkor már nem született. A második játékrészben is a hazaiak hálója rezgett, Mihajlo Banjac növelte a TSC előnyét 2 gólra az utolsó 20 percre való fordulást követően. Alig hét perccel később, a 79. percben Stefan Vukić ismét beköszönt, jelezve, hogy a topolyaiak komolyan gondolják a győzelmet. Az eredmény már nem változott a hármas sípszóig, maradt a 3:0. A győzelemnek köszönhetően a topolyai csapat megszakította 9 meccs óta tartó nyeretlenségi sorozatát a szerb labdarúgó első osztályban.

TSC
Niš
Radnički

Most

19:30, Frissítve: 19:57

Száz fiatal labdarúgó a Csubela Ferenc Emléktornán

Száz fiatal labdarúgó részvételével zajlott a Csubela Ferenc Emléktorna Bácskossuthfalván. A kispályás kupán 16 csapat versengett helyi és környékbeli fiatalok részvételével. Csubela Ferenc, a VMSZ egyik alapítója és első elnöke volt.

Népszerű

Mezőgazdászok, figyelem!

Új pályázatot hirdettek a mezőgazdászok számára. Beruházásaik 50 százalékát az állam biztosítja, vissza nem térítendő támogatás formájában.

Elindult a személyforgalom a Szabadka-Szeged vasútvonalon

Az első járat 5 óra 19 perckor indult Szegedről. Az első utasok között volt Lázár János magyar közlekedési miniszter és dr. Pásztor Bálint a VMSZ megbízott elnöke is. A személyvonatok ezen a vonalon ötször közlekednek majd mindkét irányba.