Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Megszakadt a nyeretlenségi sorozat

2021.12.11
15:08
2021.12.11
20:04
Forrás
Pannon RTV
Kilenc mérkőzés után nyert a TSC a Szuperligában.

Javított a TSC, ismét győzni tudtak a topolyaiak a szerb labdarúgó Szuperligában. A csapat a kragujevaci FK Radnički 1923 ellen lépett pályára idegenben, és 3:0-ás győzelmet arattak. Már az első félidőben megszerezték a vezetést a topolyaiak, Stefan Vukić talált a kapuba, az első félidőben több gól ugyanakkor már nem született. A második játékrészben is a hazaiak hálója rezgett, Mihajlo Banjac növelte a TSC előnyét 2 gólra az utolsó 20 percre való fordulást követően. Alig hét perccel később, a 79. percben Stefan Vukić ismét beköszönt, jelezve, hogy a topolyaiak komolyan gondolják a győzelmet. Az eredmény már nem változott a hármas sípszóig, maradt a 3:0. A győzelemnek köszönhetően a topolyai csapat megszakította 9 meccs óta tartó nyeretlenségi sorozatát a szerb labdarúgó első osztályban.

TSC
Niš
Radnički

Kapcsolódó tartalmak

Most

20:49, Frissítve: 21:06

Đoković döntős Tel-Avivban

Novak Đoković bejutott a tel-avivi keménypályás férfi tenisztorna döntőjébe, miután 6:1, 7:6-ra legyőzte az orosz Roman Szafjullint.
19:18

Nemzeti Vágta - Lesz kiért szorítanunk holnap is!

Ünnepélyes megnyitóval, hagyományőrző lovas díszegységek felvonulásával, a Magyar Hősök Emlékkövének megkoszorúzásával és a versenyben részt vevő 60 magyarországi és határon túli település lovasainak felvonulásával megkezdődött a 15. Nemzeti Vágta.
18:52

181 éves a Szabadkai Közkórház

Az 1841. október elsején 20 ággyal kialakított első szabadkai kórház az évek során jelentős regionális egészségügyi intézménnyé nőtte ki magát, amelyben jelenleg 670 fekvőbeteg ellátására van lehetőség.
16:19, Frissítve: 16:44

Ez erős volt! - Chili Fesztet tartottak Kisradanovácon

Ismét megszervezték a Chili Fesztet Kisradanovácon. A kirakodóvásár mellett erősevő versenyt is tartottak. A legbátrabbaknak a különféle erős paprikával megspékelt csilis babot kellett befalniuk, minél rövidebb idő alatt.
15:45, Frissítve: 16:23

Minden a kukoricáról szólt Bajmokon

Gyermekrajz-kiállítással és fogalmazás-versennyel kezdődött pénteken a bajmoki Kukoricafesztivál. A munkákat a Dózsa György Magyar Művelődési Egyesületben állították ki, a legjobbakat pedig érdekes díjakkal jutalmazták.

Népszerű

69 kérdés, 30 perc

Október 1-jén, szombaton kezdődik és 31-éig tart a népszámlálás Szerbiában.

Megküzdöttek a Mohol legnagyobb parasztja címért

Látogatottságban és a résztvevők számát tekintve is rekordot döntött a 8. Moholi Parasztolimpia. Ilyenkor dől el, hogy kik a környék legnagyobb parasztjai, akik különböző mezőgazdasághoz köthető versenyszámokban mérettetik meg magukat.