Ugrás a tartalomra
Facebook/FudbalskiSavezSrbije

Megvan a szerb labdarúgó válogatott kerete

2022.11.11
15:53
2022.11.11
16:00
Forrás
mondo.rs, nemzetisport.hu
Dragan Stojković, a szerb labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya pénteken közölte, ki az a 26 labdarúgó, akikre számít a november 20-án kezdődő katari világbajnokságon.

Elmondható, hogy nincs meglepetés a listán, hiszen Stojković a világbajnokságon való részvételt kivívó és a Nemzetek Ligájában is pályára lépő játékosokat hívott meg. A legfontosabb hír a szurkolók számára, hogy ott van a keretben Aleksandar Mitrović és Dušan Vlahović is, akik sérülésekkel bajlódtak az elmúlt időszakban. A szerb válogatott november 24-én Brazília ellen lép pályára, négy nappal később Kamerun lesz Stojković kiválasztottjainak az ellenfele, december 2-án pedig Svájccal néz farkasszemet a szerb nemzeti együttes.

Dragan Stojković
labdarúgás
válogatott

Most

08:49

Narancssárga riasztás van érvényben egész Vajdaságban

Jön a rossz idő – figyelmeztet a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet. Vajdaságban és Közép-Szerbia egyes részein narancsriasztás van érvényben. A hétvégéig és a jövő hét első felében folytatódik a változékony időjárás, záporokkal, zivatarral.
20:54, Frissítve: 08:06

Továbbra is feszült a helyzet Koszovó északi részén

A helyi szerbek ugyanis nem ismerik el az időközi helyi szintű választások eredményeit és a polgármesteri hivatalok előtt tüntetnek, jelenleg békésen. Hétfőn viszont összecsaptak a KFOR békefenntartóival. A NATO további 700 katonát küld a régióba.

Népszerű