Ugrás a tartalomra

Megvédte bajnoki címét a Novi Sad női asztalitenisz-csapata a szerbiai Szuperligában

2023.05.11
15:18
2023.05.11
15:48
Forrás
Pannon RTV
Az újvidéki lányok a döntőben a niši Josip Kolumbo gárdáját verték előbb 4:1-re idegenben majd pedig hazai pályán 4:0-ra.

A Novi Sad asztaliteniszezői sorozatban hatodszor nyerték meg a bajnokságot, ami pedig ettől is érdekesebb adat, hogy 75. meccsüket nyerték zsinórban.

Makszuti Anetta, játékos, Novi Sad ATK: „Ma 4:0-ra sikerült nyerni. Őszintén nem is gondoltam volna. Az első mérkőzésen 4:1-re nyertünk, de ugyanúgy 4:1 akár nekik is lehetett volna, annyira szorosak és nehezek voltak a meccsek. Úgyhogy ma úgy jöttünk ide, hogy két meccsre van szükségünk, hogy megnyerjük, de azért mindenképp arra mentünk, hogy győzzünk, hogy győzelemmel fejezzünk. Hála Istennek Annamária győzelemmel indított, ez egy nagy löketett adott nekünk, úgyhogy végül sikerült 4:0-ra nyerni, nagyon boldogok vagyunk.”

asztalitenisz
szuperliga
Novi Sad

Most

16:31

Elhagyja mozgalmát Branimir Nestorović

A covid-szakértő tüdőgyógyászból lett politikus a Mi, a nép hangja nevű lista vezetőjeként indult és okozott hatalmas meglepetést a decemberi választásokon. Köztársasági szinten 13, Belgrádban 6 képviselői helyet szereztek.

Népszerű

Alapos metszés, bőséges termés

Bőséges szőlőtermésre a tőkét a radikális metszés serkenti. A szőlőtőkék szeretik ezt az ösztönzést, kiváltképp ha a növényt indáitól a gazda február végén vagy március elején szabadítja meg.

Hosszú hétvége, hosszú sorok

Továbbra is sokan utaznak Magyarország irányába Szerbiából a hosszú hétvége alatt. Stábunk a délelőtti órákban járta körbe a határátkelőket.