Ugrás a tartalomra

Megvédte bajnoki címét a Novi Sad női asztalitenisz-csapata a szerbiai Szuperligában

2023.05.11
15:18
2023.05.11
15:48
Forrás
Pannon RTV
Az újvidéki lányok a döntőben a niši Josip Kolumbo gárdáját verték előbb 4:1-re idegenben majd pedig hazai pályán 4:0-ra.

A Novi Sad asztaliteniszezői sorozatban hatodszor nyerték meg a bajnokságot, ami pedig ettől is érdekesebb adat, hogy 75. meccsüket nyerték zsinórban.

Makszuti Anetta, játékos, Novi Sad ATK: „Ma 4:0-ra sikerült nyerni. Őszintén nem is gondoltam volna. Az első mérkőzésen 4:1-re nyertünk, de ugyanúgy 4:1 akár nekik is lehetett volna, annyira szorosak és nehezek voltak a meccsek. Úgyhogy ma úgy jöttünk ide, hogy két meccsre van szükségünk, hogy megnyerjük, de azért mindenképp arra mentünk, hogy győzzünk, hogy győzelemmel fejezzünk. Hála Istennek Annamária győzelemmel indított, ez egy nagy löketett adott nekünk, úgyhogy végül sikerült 4:0-ra nyerni, nagyon boldogok vagyunk.”

asztalitenisz
szuperliga
Novi Sad

Most

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.

Agancsot gyűjtött, megölte a puma

Fiatal férfivel végzett egy puma Kaliforniában. A szerencsétlenül járt 21 éves férfi öccsével együtt gyűjtött elhullajtott agancsokat egy lakott területtől távol fekvő erdőben, amikor a puma megtámadta őket.