Ugrás a tartalomra
Facebook

Megvédte ifjúsági világbajnoki címét Világos Adriana

2022.08.03
06:59
2022.08.03
16:13
A kishegyesi fiatal atléta gerelyhajításban 63 méter 52 centiméteres új országos csúccsal győzött a kolumbiai Caliban folyó U-20-as Atlétikai Világbajnokságon.

Eredménye, amelyet a második versenynapon itteni idő szerint mára, szerdára virradó éjjel ért el, egyúttal új U-20-as világbajnoki versenycsúcs is. Adriana legjobb eredményét a harmadik sorozatban érte el, ezen kívül még három 60 méter feletti dobása volt, ami igazolja a 18 éves sportoló kivételes tehetségét és mezőnybeli fölényét.

A második helyezett kolumbiai versenyző 57 méter 84, a harmadik helyezett pedig 55 méter 11 centimétert ért el. A versenyen a magyar Kövér Fanni 54 méter 38 centiméteres eredménnyel ötödik lett.

sport
Világos Adriana
világbajnok
gerelyhajító

Most

21:21

A költő mögött az ember

Osztovits Szabolcs magyarországi művészettörténész Petőfi a magán-és közéletben címmel tartott előadást a VM4K-ban a Csütörtök esték programsorozat részeként.
20:29

Petőfi Júliának rappelt

A VM4K programsorozatához az Újvidéki Művészeti Akadémia Tenyértársulata is csatlakozott. Az ő Petőfijük 45 percben friss, újszerű módon közelít a költőóriáshoz. Öten öt részletben és öt városban villantják fel Petőfi életének főbb állomásait.

Népszerű

Lövöldözés Zomborban

Lövöldözés volt Zomborban, két rendőr is megsérült. A közmédia cikkében az áll, hogy a rendőröket családon belüli erőszakos esethez riasztották.

Ákos koncert a Nyárhangoló Fesztiválon

Palicson ad koncertet Ákos, a magyar könnyűzene egyik legnagyobb alakja. A fellépés a VM4K Nyárhangoló Fesztiváljának része lesz - adták hírül a szervezők az esemény Facebook-oldalán.