Ugrás a tartalomra

Menesztette edzőjét a Manchester United

2018.12.18
11:48
2024.03.19
08:43
Forrás
M4sport.hu
Két és fél év után menesztette portugál edzőjét, José Mourinhót a Premier League-ben szereplő Manchester United. Jelenleg egy ideiglenes edző veszi át Murinho helyét, miközben új edzőt keresnek.

Az edző a klubnál töltött időben nem tudott komolyabb előrelépést elérni, irányításával a vörös ördögök az első idényben a hatodik helyen végeztek, 2017-ben pedig második helyen zárták a szezont a Premier League-ben.

Mourinho Európa-ligát, Ligakupát és angol Szuperkupát is nyert az angol csapattal. Jelenleg azonban az általa vezetett gárda 19 ponttal van lemaradva a bajnokságot vezető Liverpool mögött. A csapat élén töltött ideje alatt a klub közel 400 millió fontot költött a keret megerősítésére.

A klub hivatalos közleményben köszönte meg az edző eddigi munkáját, és sok sikert kívánt a jövőre nézve az edző karrierjében. Jelenleg egy ideiglenes edző veszi át Murinho helyét, miközben új edzőt keresnek, aki hosszútávon tölti majd be a Manchester United vezetőedzői posztját.

José Mourinho
Manchester United
edző

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.