Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP/Neil Hall

Menesztették Mourinhót a Tottenham vezetőedzői posztjáról

2021.04.19
13:41
2021.04.19
13:53
Forrás
MTI, baon.hu
Trófeákat ígért, amiből nem lett semmi

Menesztették hétfőn José Mourinhót a Tottenham Hotspur labdarúgócsapatának vezetőedzői posztjáról. A Portóval és az Internazionaléval Bajnokok Ligája-győztes portugál tréner 2019 novemberében vette át a londoni együttes irányítását. Kinevezésekor trófeákat ígért, a tervekből viszont nem lett semmi. Az előző évek sikeres szezonjai után a Spurs tavaly csak hatodik lett a Premier League-ben, most is csupán a hetedik helyen áll, vagyis messze van a BL-indulás lehetőségétől. A jelenlegi idényben az Európa-ligában szerepelhetett a csapat. Ott a legjobb 16 között a Dinamo Zagreb kiejtette.

A menesztés időzítésekissé váratlan, mivel a Tottenham vasárnap döntőt játszik a Ligakupában a Manchester Cityvel.

José Mourinho
Tottenham

Most

14:31, Frissítve: 14:37

Megszépült Felsőhegy játszótere

A Felsőhegyi Önkéntes Központ aktivistái felújították a falu játszóterét és annak környékét, így megszépítve és biztonságosabbá téve azt a legkisebbeknek.

Népszerű

Megszületett Dér Heni gyermeke

Megszületett Dér Heni és Bakos Gergely első gyereke. A szülés ma reggel indult be, mostanra pedig a kisfiuk, Bendegúz is megérkezett.

Zivatarokkal ér véget a májusi nyár

Záporok, zivatarok váltják a nyári meleget. A lehűlés már a hét közepén megérkezik térségünkbe, helyenként erős lesz a szél és viharok is kialakulhatnak.