Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Menetel a bajnoki cím felé a TSC női labdarúgó csapata

2019.10.27
17:42
2019.10.27
17:47
A magyarkanizsai lányok a legutóbbi fordulóban hazai pályán verték 3:0-ra a leskovaci Lavice együttesét.

Tovább menetel a bajnoki cím felé a TSC női labdarúgó csapata a szerb másodosztályban. Vajda Fangyó tanítványai a leskovaciak ellen hamar megszerezték a vezetést, a 17. percben Mina Kecman volt eredményes. Az első félidőben számos helyzetet kialakított a TSC, de újabb gólt még a jogosan megítélt büntetőből sem sikerült szerezni, a liga góllövőlistáját vezető Balázs Bettina lövését ugyanis kivédte a vendégek kapusa. A második félidőben is folyamatos volt a hazai nyomás, ami a 62. percben újabb gólt eredményezett, Milana Janković 11-esből növelte kettőre a magyarkanizsai előnyt. A 3:0-ás végeredményt Jankov Marijana állította be a mérkőzés 76. percében. A TSC női labdarúgó csapata 8 forduló alatt hétszer nyert és egyszer játszott döntetlent a ligában az ugyancsak 22 pontos Kolubara vendégekeként. A magyarkanizsaiak védelme a bajnokság alatt mindössze egyetlen egyszer kapitulált.

TSC
foci
női labdarúgás

Most

17:54, Frissítve: 18:01

Kórházba szállították Ferenc pápát

Korábban tervezett orvosi vizsgálatok céljából kórházba szállították Ferenc pápát – jelentette be a vatikáni szóvivő. Matteo Bruni nem tért ki arra, milyen vizsgálatokat végeznek, és azt sem tudni, ezek mennyi időt vesznek igénybe.
17:19

Pályázat női vállalkozóknak

Idén is támogatja a női vállalkozókat a Tartományi Kormány. Az érintettek gépek és felszerelések vásárlására, számítógépekre, szoftverekre, valamint innovációs, digitalizációs fejlesztésre is kaphatnak vissza nem térítendő támogatást.
17:01

Az IFRC és a WHO budapesti központját is bővítik

A Vöröskereszt és Vörösfélhold Társaságok Nemzetközi Szövetségének (IFRC), valamint az Egészségügyi Világszervezetnek (WHO) is bővítik a budapesti központját - jelentette be a Genfben tárgyaló magyar külgazdasági és külügyminiszter Facebook-oldalán.

Népszerű

Tömegbaleset Szabadkánál - VIDEÓ!

A baleset a Topolya és az észak-bácskai város közötti úton történt, a szakaszt teljesen lezárták. A szerencsétlenséget az orkán erejű széllökések miatt kialakult porvihar okozta.