Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Menetel a bajnoki cím felé a TSC női labdarúgó csapata

2019.10.27
17:42
2019.10.27
17:47
A magyarkanizsai lányok a legutóbbi fordulóban hazai pályán verték 3:0-ra a leskovaci Lavice együttesét.

Tovább menetel a bajnoki cím felé a TSC női labdarúgó csapata a szerb másodosztályban. Vajda Fangyó tanítványai a leskovaciak ellen hamar megszerezték a vezetést, a 17. percben Mina Kecman volt eredményes. Az első félidőben számos helyzetet kialakított a TSC, de újabb gólt még a jogosan megítélt büntetőből sem sikerült szerezni, a liga góllövőlistáját vezető Balázs Bettina lövését ugyanis kivédte a vendégek kapusa. A második félidőben is folyamatos volt a hazai nyomás, ami a 62. percben újabb gólt eredményezett, Milana Janković 11-esből növelte kettőre a magyarkanizsai előnyt. A 3:0-ás végeredményt Jankov Marijana állította be a mérkőzés 76. percében. A TSC női labdarúgó csapata 8 forduló alatt hétszer nyert és egyszer játszott döntetlent a ligában az ugyancsak 22 pontos Kolubara vendégekeként. A magyarkanizsaiak védelme a bajnokság alatt mindössze egyetlen egyszer kapitulált.

TSC
foci
női labdarúgás

Most

15:34, Frissítve: 15:40

A héten +6 és +4 dinár

6 dinárral kell többet fizetni mától a dízelért és 4-gyel többet a benzinért Szerbiában - közzétették az elkövetkező egy hétben érvényes üzemanyagárakat.
15:15

Könnyed nyári dallamok

Könnyed, nyári dallamok csendültek fel a magyarkanizsai Cantilena Kamarakórus előadásában csütörtök este. Az évadzáró hangversenyen a népdaloktól kezdve a komolyabb művekig minden hallható volt.
14:39, Frissítve: 15:25

Mi a manó?

Rózsa Éva szegedi biológus és fotográfus Mi a manó? címet viselő kiállítását tekinthetik meg az érdeklődők Ada napja alkalmából a helyi könyvtár kiállítótermében.

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.

Betakarítják az illegálisan vetett gabonát

Törökbecsén újra betakarítják az illegális terméshozamot az állami tulajdonban lévő földterületekről. A bánáti községben 2016-tól gyűjtik be a terményt azzal a céllal, hogy ily módon fékezzék meg a föld törvénytelen használatát.