Ugrás a tartalomra

Menetel a bajnoki cím felé a TSC női labdarúgó csapata

2019.10.27
17:42
2019.10.27
17:47
A magyarkanizsai lányok a legutóbbi fordulóban hazai pályán verték 3:0-ra a leskovaci Lavice együttesét.

Tovább menetel a bajnoki cím felé a TSC női labdarúgó csapata a szerb másodosztályban. Vajda Fangyó tanítványai a leskovaciak ellen hamar megszerezték a vezetést, a 17. percben Mina Kecman volt eredményes. Az első félidőben számos helyzetet kialakított a TSC, de újabb gólt még a jogosan megítélt büntetőből sem sikerült szerezni, a liga góllövőlistáját vezető Balázs Bettina lövését ugyanis kivédte a vendégek kapusa. A második félidőben is folyamatos volt a hazai nyomás, ami a 62. percben újabb gólt eredményezett, Milana Janković 11-esből növelte kettőre a magyarkanizsai előnyt. A 3:0-ás végeredményt Jankov Marijana állította be a mérkőzés 76. percében. A TSC női labdarúgó csapata 8 forduló alatt hétszer nyert és egyszer játszott döntetlent a ligában az ugyancsak 22 pontos Kolubara vendégekeként. A magyarkanizsaiak védelme a bajnokság alatt mindössze egyetlen egyszer kapitulált.

TSC
foci
női labdarúgás

Most

18:12, Frissítve: 18:17

Két nap alatt ezer kilométert repült egy mentett kis hattyú

Példa értékű összefogással és sikersztorival zárult a kis hattyú megmentése. A jeladóval ellátott kis hattyú a szabadon engedését követően egy hónapra, április 12-én útnak indult, a legfrissebb adatok alapján, jelenleg a Fekete-tengernél tartózkodik.
17:18, Frissítve: 19:33

Az éghajlatváltozás a méztermelésre is kihat

Az enyhe téli időjárás és az éghajlat változása a méhészeket is nehéz helyzetbe hozza. A méhészek elmondása szerint idén szokatlanul korán virágzásnak indult a repce és az akác, aminek hatására a méhek is idő előtt megkezdték munkájukat.
16:04

421 hete az élen

Novak Đoković a 421. hetet kezdte meg az ATP-lista élén. A világ legjobb teniszezőjének jelenleg 10.035 pontja van, ezzel pedig tovább növelte előnyét az olasz Jannik Sinnerrel szemben.

Népszerű

Új életre kelhet a Fidelinka

Beruházás a régió egyik legismertebb malomipari vállalatába - egyebek mellett ezzel a témával foglalkozott a Közügyek.