Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Szarapka Szabolcs

A Metalac lesz a TSC ellenfele vasárnap

2019.05.03
13:05
2019.05.03
18:20
Forrás
Pannon RTV
Nagyszabású ünnepléssel készül a topolyai TSC a Szerb Első Ligában lejátszandó utolsó, vasárnapi mérkőzésére, hiszen a május elsejei eredménnyel biztossá vált a diadal.

A topolyaiak jövőre már a szerbiai elitben mérettethetik meg magukat.  

A 2-2-es Sinđelić elleni döntetlen elégnek bizonyult, hogy a TSC bebiztosítsa fölényes győzelmét a Szerb Első Ligában, ami egyet jelent a továbblépéssel. A topolyaiak a Szuperligában kezdhetik a következő szezont. Ezzel pedig az idénybeli Metalac elleni utolsó meccs igazi gála lehet a klub és a szurkolók számára is.

Pintér Norbert, játékos, TSC, Topolya: „Igazából elvégeztük a nagyon nagy munkát, amit el kellett, megnyertük a bajnokságot, feljutottunk a Szuperligába. Ez egy olyan mérkőzés lesz, amin természetesen szeretnénk nyerni, úgy is megyünk ki, szeretnénk olyan hangulatot csinálni a nézőknek is, és úgy búcsúzni a stadiontól és a nézőktől is, hogy élvezzük a játékot, és nagyon szép búcsút venni tőlük.”

Pannon RTV/Szarapka Szabolcs

Bár megvolt az esély a győzelemre a legfontosabb a döntetlen elérése volt, hiszen ezzel bebiztosították a Szerb Első Liga megnyerését - mondta el Szabó Zoltán, az együttes vezetőedzője. Hozzátette, külön köszönet jár a szurkolóknak: „Nem lesz sok változás a csapatban, természetesen kell egy pár pozícióra erősíteni, a Szuperliga egy magasabb dimenzió, de készen állunk rá, a klub is, a csapat is, úgyhogy remélem, hogy ott is helytállunk, és benn tudunk maradni a Szuperligában.”

A TSC-Metalac szezonzáró összecsapást vasárnap rendezik, a zentai népkerti stadionban 16 órától. A mérkőzés után a csapat nagyszabású ünnepléssel készül.

TSC
Metalac
labdarúgás

Most

22:44

Harc a melldaganat ellen - A szűrés életet menthet

Október a mellrák elleni küzdelem hónapja, vagy más néven: rózsaszín október. A cél, hogy felhívják a figyelmet a szűrővizsgálatok fontosságára. A Közügyek kisfilmjének is az a célja, hogy tudatosítsa a nőkben, hogy van élet a rák után.
22:26

Falugondnokok a terepen

2015-ben létrejött a falugondnoki szolgálat Vajdaságban. A család nélkül maradt idős személyek, a kisnyugdíjasok, illetve a szociális esetek számíthatnak a falu- és tanyagondnokok segítségére.
19:28, Frissítve: 20:02

Hazatalálás

Hazatalálás címmel nyílt meg a magyarkanizsai születésű Pósa Károly kiállítása a helyi Dobó Tihamér Képtárban a községnapi rendezvénysorozat részeként.

Népszerű

Aleksandar Vučić: Aki mer, az nyer

Aki mer, az nyer - mondta magyarul Aleksandar Vučić szerb államfő Horgoson. Ezzel a mondattal Orbán Viktor magyar miniszterelnök Szerbia felé irányuló politikáját jellemezte.

Fogjunk össze a tiszaszentmiklósi Szarvák családért!

Ismét jó szándékú emberek segítségét kéri a tiszaszentmiklósi Szarvák Krisztina és családja. Az édesanya tavaly egyedül maradt hét gyermekével, miután férje rövid, súlyos betegség következtében elhunyt.