Ugrás a tartalomra

A Metalac lesz a TSC ellenfele vasárnap

2019.05.03
13:05
2019.05.03
18:20
Forrás
Pannon RTV
Nagyszabású ünnepléssel készül a topolyai TSC a Szerb Első Ligában lejátszandó utolsó, vasárnapi mérkőzésére, hiszen a május elsejei eredménnyel biztossá vált a diadal.

A topolyaiak jövőre már a szerbiai elitben mérettethetik meg magukat.  

A 2-2-es Sinđelić elleni döntetlen elégnek bizonyult, hogy a TSC bebiztosítsa fölényes győzelmét a Szerb Első Ligában, ami egyet jelent a továbblépéssel. A topolyaiak a Szuperligában kezdhetik a következő szezont. Ezzel pedig az idénybeli Metalac elleni utolsó meccs igazi gála lehet a klub és a szurkolók számára is.

Pintér Norbert, játékos, TSC, Topolya: „Igazából elvégeztük a nagyon nagy munkát, amit el kellett, megnyertük a bajnokságot, feljutottunk a Szuperligába. Ez egy olyan mérkőzés lesz, amin természetesen szeretnénk nyerni, úgy is megyünk ki, szeretnénk olyan hangulatot csinálni a nézőknek is, és úgy búcsúzni a stadiontól és a nézőktől is, hogy élvezzük a játékot, és nagyon szép búcsút venni tőlük.”

Bár megvolt az esély a győzelemre a legfontosabb a döntetlen elérése volt, hiszen ezzel bebiztosították a Szerb Első Liga megnyerését - mondta el Szabó Zoltán, az együttes vezetőedzője. Hozzátette, külön köszönet jár a szurkolóknak: „Nem lesz sok változás a csapatban, természetesen kell egy pár pozícióra erősíteni, a Szuperliga egy magasabb dimenzió, de készen állunk rá, a klub is, a csapat is, úgyhogy remélem, hogy ott is helytállunk, és benn tudunk maradni a Szuperligában.”

A TSC-Metalac szezonzáró összecsapást vasárnap rendezik, a zentai népkerti stadionban 16 órától. A mérkőzés után a csapat nagyszabású ünnepléssel készül.

TSC
Metalac
labdarúgás

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.