Ugrás a tartalomra

Milyen kerettel áll ki a magyar válogatott Szerbia ellen?

2020.11.15
09:07
Forrás
M4 Sport, Pannon RTV
Marco Rossi szövetségi kapitánynak szinte a fél csapatot ki kell cserélnie.

Kihagyja a Szerbia és a Törökország elleni Nemzetek Ligája mérkőzést is a magyar válogatott keretét sérülés miatt elhagyó Gulácsi Péter és Willi Orbán, valamint a német karanténszabályok miatt Sallai Roland. Szalai Attila és Fiola Attila eltiltás miatt nem játszhat.

Marco Rossi szövetségi kapitány elmondta, több változás lesz a kezdőcsapatban, hiszen a fél csapatot ki kell cserélnie.  

Magyarország Szerbia csapatát fogadja ma este a Nemzetek Ligájában. Amennyiben a budapesti Puskás Arénában megrendezendő meccset a magyar válogatott megnyeri, a csoport élére ugorhat, de csak akkor, ha a csoport másik mérkőzésén Oroszország hazai pályán nem tudja legyőzni Törökországot. Szerbiának is a győzelem lesz a célja Budapesten, hiszen jelenleg csak a a kiesést jelentő negyedik helyen áll a csoportban.

Az Oroszország-Törökország összecsapás vasárnap 18 órakor, a Magyarország-Szerbia mérkőzés pedig 20:45-kor kezdődik.

Szerbia
foci
labdarúgás
magyar válogatott
Nemzetek Ligája

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Lovaggá avatták a Pannon RTV újságíróját

A Szent György Lovagrend lovagjává avatták Szabó-Hangya Terézt, a Pannon RTV nyugalmazott újságíróját és Dolinszki Áron evangélikus lelkészt Visegrádon. Az eseményre Székelyföldről, Németországból és Skandináviából is érkeztek résztvevők.